torstai 25. syyskuuta 2014

on tää vaan ihan luksusta

On se kyllä kiva kun pääsi molempiin tehiksiin. saa viikko toisensa perään nautiskella huippuseurasta ja treenistä. Tosin agitehiksen treenithän on vaan joka toinen viikko, mut silti.

Maanantaina Jay sai huilata ja olin itse agitehiksen epiksissä tuomarina. Kiva rata tuli rakennettua ja aika osuvan tasoinenkin, kun nollat ja hyllyt jakautu aika kivasti luokittain. Aivan mahtavia lupaavia koirakoita näki samalla kisaamassa. Hskh:n maksien taso nousee kyllä vuosi vuodelta ja uutta pukkaa. kivaa. Medirintamallahan meillä on jo vuosikausien perinteet maajoukkuetta myöten.

Tiistaina agitehiksen treenit. Janne kouluttaa nyt alkusyksyn. Jatkettiin osin samaa teemaa kuin viimeksi. Serpentiiniä ja samaan liitettynä välistäveto. Hitto Jay osaa ton serpentiinin hienosti, ja nyt kun uskalsin liikkuakin hyvin, ei ollut mitään kiirettä vikaan välistävetoon (4 hyppyä serpentiiniä + vikan jälkeen välistä ja sama toiseen suuntaan), sitten oli sellai tiukka käännös löysempi käännös jne pätkä jossa en itse vaan saanut kunnon rytmiä millään, mutta vähän puoliväkiste läpi. Tokassa setissä ratapätkä, missä alkuun kellotettiin oikeaa linjaa ja kyllä se takaa kierto kauemman kautta oli selkeesti nopeempi kun lähempää ja tiukemmin. yli sekunnin ero. Sitten jay pääsi esittelemään lopuksi vielä keppi osaamistaan. aivan upeasti kestää kepit vaikka edestä leikkaan ja teen vielä persjätön.

Keskiviikkona tokotehis. paritreenit, Jennin parina. sattumoisin meillä about samat teemat. Aloitin ruudulla. tsekkaus miten löytyy ja lt merkit häiriönä. eipä ongelmaa, juoksi tosi kovaa, ja paikka hyvä. Tuorlassa oli vaan se nurtsi niin paha ettei löytänyt. loppuosassa kävelen kuulemma hassusti, pitää kiinnittää huomiota, koira tekee hienosti. Sitten tunnaria, eka liikkuri vei vieraat (oli vielä ihan vieraat hajutkin) ja itse oman. Menee kovaa kapuloille ja näyttää ensin että meinais vaan jonku ottaa mutta nenä käy ja valkkaa oman. Toistolla eri suuntaan ja ringissä, merkin ympärillä. haistelee paremmin ja kovaa eestaas. Lopussa pureskelee. kolmannella kokeenomainen, ihan superisti, paitsi lopussa pureskelee mut selkeesti vähemmän. eli kun luottamus kasvaa pureskelu vähenee. lisää vielä treeniä. Sitten noutoja. Metsku. ihan jees, vähän ruma nosto edelleen, vielä nostoja lisää. hyppynouto. heitto lähelle meinaa hyppää ohi, kokeilin heittää tosi kauas, meni tosi kovaa ja nosti hienosti ja takas hyvä. pitää löytää kultainen keskitie etäisyydelle. loppuun luoksarin stoppia. suoralla on eka stoppi sellai ihan jees, mut osais kyllä paremminkin. tätä pitää ny muistaa ottaa katjan neuvoilla. muista treenata.

Tänään sitten luvassa vielä kesäkauden vikat agitreenit, talveksi en mennyt agiryhmään kun on niin paljon jo kaikkea. ensi viikolla alkaa hallikausi sitten.

ja viikonloppuna vielä leiri luvassa. kivaa. Tronic porukan leirille kuokkimaan kunkkulaan viikonlopuksi. tosin itse vain katselen ja nautiskelen koulutuksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti