maanantai 4. helmikuuta 2013

Jay "treenaa"


Viikonloppuna pupsitreeneinä sivulletuloja, istumista ja sylkkäriä ym. Kun Sanna tuli Heinolasta niin osas pyörähtää kiepin, no vahingossa kai kuitenkin :) On kyllä aikamoinen iloinen touhotin ja tosi innoissaan puuhastelemassa ihmisten kanssa, ja kaikkialle se menee häntä heiluen :) Nii, ja ne hampaat on kans ihanat.

Jayn ensimmäiset päivät uudessa kodissa
Jay saapui siis perjantaina. Lauantaina sitten aloitettiin ruuan yhteydessä treenit. Lentsun videokurssin tilattuani, jo ennen kun koko pennusta oli tietoa, ja nyt vihdoin sen ”aktivoitua” pennun tultua, pääsin opettelemaan heti pennun kotiuduttua tokojuttuja. Onkin kaksi ensimmäistä videota rästissä, joten paljon on tehtävää pennulla. Tosin mennään ihan pentupentutasolla ja tehdään todella pieniä pätkiä kerrallaan, joka aterian yhteydessä muutama superlyhyt setti kolme kertaa päivässä. Ainakin tuolla tahdilla tämä ensimmäinen viikko kun olen lomalla. Toivottavasti pystyy töihin palattua pitämään saman rytmin.
Joka treenissä perusasentoa ja tässä kriteerinä asenne. Ei vielä tarvitse olla absoluuttisen oikealla paikalla, tosin kun videolta katsoin, niin itse vaistomaisesti korjaan oikeaan kohtaan jos toinen tulee vaan vähän vinoon. huomioi tämä! Muutamia seuruu askelia, toinenhan suorastaan puskee jalkaan välillä. Seuruussa myös TK, ja Ko.  Mahtaa tulla tiivis seuruu. Maton mittaisia luoksetuloja suoraan sivulle. mahtavat. Kaukojen S-I ja I-M. Maahanmeno on tosi vaikea pennulle, väkiste yrittää kurkottaa kaula pitkällä sitä namia. kerran kokeilin myös M-S hissinä ja oli ihan super. jalat pysyy paikallaan :) Ajattelin ehkä takajalat paikallaan tekniikkaa. Sunnuntaina otettiin ekat ruututreenit. Pari kertaa parkkiksella uudessa paikassa, uudella kuolleella lelulla ruutuun, (oishan sitä voinut tuttuakin käyttää niin ois ollut helpompi..) ja oli ihan superpentu. Tosi hienosti meni. Samalla perusasentoja uudessa paikassa, ja oli ihan ok.
Ma iltapäivästä päästiin käväsee hallissa ja otin putkea, siivekkeen kiertoa ja lopuksi ruoka kontaktilla. Toinen juoksi lelu suussa itsekseenkin putkea läpi, kun oli niin kivaa. Leikittiin paljon hallissa ja hienosti meni, ei kuullutkaan naapurikentillä räksyttäviä koiria. (meteli oli välillä semmoinen että korviin taas sattui -Sanna)  Hupsin treenaamisen katsominen oli toiselle vähän vaikeaa. Kauheaa mekkalaa piti sylissä kun toinen saa juosta ja leikkiä ja pitäisi sylissä kökkiä. Tämä tulee vaatimaan treeniä. Hienosti osasi tehdä asiansa vielä vieraassa paikassa, kun käytiin ”jäähdyttelee”. kaikkeen pitää oppia, niin myös treenirutiineihin. eli ensin lämpätään sit halliin, ja siitä jäähdyttelee. On kyllä ihan super kun on oma halli jossa käydä, kun vain pääsisi useammin omien aikataulujen puitteissa. Pitänee alkaa liukumaan töistä aiemmin tai jotain. Ma iltana vielä uutena asiana vähän naksuttelua, vatia tarjoomalla. Ensin etujalat vadilla, kun läksynä oli pyörimisen opettelua. Sitten vielä lopuksi vati toisinpäin ja pentuhan meni jalka kerrallaan vatiin kokonaan. aivan mahtava.

Kaiken kaikkiaan on alkupäivät menneet tosi hienosti. Hups on maailman paras leikkitäti, sisällä leikitään tosi nätisti ja rauhallisesti, on parasta kaveria aina paitsi ruoka-aikaan. Jay syö omassa tilassaan, jottei kukaan tiukka täti pääse vahingossa pennun kupille, tosin ei niitä ole näyttänyt pennun nappulat juurikaan kiinnostavan. Selma on sisällä huomaamaton ja ulkona leikittää tosi nätisti. Sara on sisällä aika tarkka omasta tilastaan, ulkona sitten pentukin on ihan fine.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti