torstai 10. huhtikuuta 2014

kisaharkkaa tehiksessä

Tehiksen kisamainen taas perinteisesti viikko ennen Marin valkkuja. Tsekkasin huvikseni voi tilanteen, tai puolet niistä. Tuli oikein videoitua pitkästä aikaa ex temporee, niin saa itselle dataa. onhan se huikeaa ajatella, että syksyllä tehiksen alkaessa, Jay ei osannut juuri mitään, eikä ollut edes kisaikäinen, ja nyt tsekkaillaan voi tilannetta jo alemmista luokista ykköset taskussa.

Seuruu: otti hyvin pa kontatkin, vilkaisee liikkuria. seuruu aika kivanoloista, vähän voisi olla aktiivisempi alussakin. Askel oikee loikkaa kunnolla, oisko jäänyt kengän alle tai jotain, taakse oli hyvä, samoin vasen. Hidas käynti näyttää ihan hyvältä, vähän pitää tempoa miettiä vielä. juoksu on ok. Käännökset, suht hyvät, vasen viimeinen vähän huonosti kerron. viimeinen pe viiveellä.

Ruutu: hyvä fokus ruutuun, pysäytän liian aikaseen, kun ajattelin että valuu, osasi käskyllä korjata ruutuun. Tämä oli vähän ylläri, että reagoi niin nopee käskyyn ja että osas korjata noin hyvin. Lopussa tulee toiselta puolen ohi seuruuseen.

Istuminen: seuruu hyvä, pikkasen edessä, istumiseen tuplakäsky, mikälie aivohäiriö, tämä on vähän kyllä vaiheessa vielä, mutta toissapäivänä meni hyvin. loppu hyvä.

Hyppynouto: heitin sitten tosi vinoon linjaan. jumitti kapulaan kun näki hypyn ohi ja meni sivusta ohi, hyppäsi kyllä takaisinpäin. Uusinnalla meni molempiin suuntiin hypyt. Liikkuri kehui että nosto parantunu tosi paljon, mutta oli se vielä vähän röyhkeä mun mielestä.

Tosi kiva treenailla taas uusia juttuja enemmän kun ei oo koetta tiedossa ennen heinäkuuta. Saa nautiskella ja fiilistellä, ja se näkyy kyllä jayssäkin, kun kaikki vähän levällään, mutta ei meitä haittaa, meil on oikee asenne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti