maanantai 1. syyskuuta 2014

Jay kakkosluokkalainen



otsikko kertookin oleellisen. Startattiin seuramestaruuskisoissa ykkösissä vain yksi startti, ja siirryttiin sitten iltapäivän starteille kakkosluokkaan :)

Ei harmittanut että jäi seuramestaruus startti (kisa b) väliin, tai eihän se väliin jäänyt kun b kisa startattiin siellä kakkosissa. Oli kyllä rumin kisarata mitä olen aikoihin tehnyt, mutta nolla on nolla. Jay tuntui aika liukkaalle taas, ja putket syötti sitä tosi pitkälle, lisäksi itsellä tuli puolessä välin rataa taas se ikävä tunne, että nyt tehdään nolla, ja sitten se olikin vääntämistä. Keskittyminen siis herpaantuu. nyt pitää taas skarppaa sen suhteen. startattiin muuten ekana, ja voitettiin koko rata.

tässäpä rata

Eka starti oli siis klo 10.30 ja sitten seuraava 13.50 paikkeilla. joten odottelua oli ihan kohtuullisesti. onneksi siinä oli ne maksien muut radat ja piti sannaa ja muita koutsailla. Treeniryhmäläinenkin nousi upeasti vihdoin kakkosluokkaan. hienoa.

Jayn nollat tuli kyllä vähän yllättävänkin nopeaan tahtiin. eka 27.7, toka viikko sitten ja nyt sitten 30.8 siirto kakkosluokkaan, eli kuukausi siinä meni. Niin ja kaikki nollathan oli vielä voittoja. Eka startti otettiin juhannuksena, jonka jälkeen kolme viikkoa taukoa toko sm kisojen vuoksi. 19 starttia taisi tulla, muutama 5 rata. Hyllyjä tais tulla vähän alle puolet noista. Eli sitä lähdetään nytten sitten kohentamaan kakkosissa. Hyllyt tuli suurin osa muuten hyppyradoilta, niissä jotenkin se vauhti kasvaa niin että ei pysynyt paketti kasasssa ja meniin joku väärä este. Rimoja on tippunut luvattoman paljon.

Kakkosissa tosiaan startattiin iltapäivällä seuramestaruusradalla, ja vaikka mitenkä olin sitä ajattelematta, niin takaraivossa kolkutteli (ja muutama muu kaveri siitä heitti vitsiä vielä ennen rataa..) että oishan se hauska mestaruustitteli napata. En kyllä enää ajatellut asiaa tai ainakaan huomannut ajattelevani radalle mennessä. Ekana taas starttasin, parin muun luokkanousijan kanssa. Oli Anne V tehnyt aika haastavan kakkosen radan. Tosin itsellä on niistä edellisistä kakkosen starteistä aikaa. Sara kisasi vissiin kolme vuotta sitten viimeisen kerran. Ja heti alussa oli hankala kepeille vienti ja sinnehän se jay sujahti takana olleeseen putkeen. Siitä sitten jatkettiin kuitenkin loppuun, ja ei se rata enää tuntunutkaan hankalalle, vaan ihan kivalle. Saipahan sen ekan startin jaloista pois.

video

Kolmas rata sitten hyppäri. ja jälleen haastava keppikulma alussa, kiihdytys hyppy ja rengas ja siitä 90 kääntö kepeille ja takana ansa putki. ja sitten rallateltiin niitä putkia sen seitsemän kertaa. Aika hauska oli kyl tuo rata. nollana mentiin sitten tokavikalle esteelle saakka, jossa sitten tuo jättikorkea muuri ja sen palikka alas, johtuen ehkä kuitenkin mun vedätyksestä.

video

Ensi viikonloppuna sitten starttaillaan kakkosten radoilla lisää. AI vitsi että on kivaa. agility on niin huippukivaa. Oli kyllä kiva viikonloppu. Su aamuna sannan seuraksi purinalle ykkösten radoille, ja iltapäiväksi menin vielä ratamestariksi Herralan radoille ojankoon. Ritva tuli oikein kädestä pitäen kiittämään kun oli niin hyvin rakennetut radat, että saan kuulemma jatkossa tulla kaikkiin hänen kisoihinsa. heh. Ehkä mä pysyn kuitenkin vaan ojangossa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti