maanantai 21. syyskuuta 2015

MM-tiimin leirillä

Pitkästä aikaa vois vähän kirjotella ylös jotain, ettei ihan kaikki unohdu. Toko on ollut nyt tosi vähällä treenillä, ja olen miettinyt kovasti meidän tavoitteita sen suhteen. Nyt kun ei ole enää tokotehiksessä, niin on kyllä haastavaa saada itsestä irti mitään kuitenkaan, kun ei ole kaverit potkimassa eteenpäin. myöskin sääntömuutos pisti miettimään asioita. ei uudet liikkeet meille niin haastavia ole mutta tuomarointi ja sen tiukkuus on tuntunut ihmisissä kovasti herättävän närää. itse kun en vielä ole kisaamassa ollut niin vaikea sanoa. liikkuroimassa olin uudenmaan piirimestiksissä, kaatosateessa, ja ei tuo nyt vanhasta linjasta poikennut mielestäni mitenkään. Kaikenlaisia juttuja tokosta kiertää parasta aikaa, mutta jääköön ne nyt kalajutuiksi, ja keskitytään siihen mitä on nyt eikä joskus


Agility on nyt vienyt selkeästi pääroolin meidän harrastuksissa, agitehis on pääsemässä pikku hiljaa vauhtiin, varsinaiset treenit alkaa hallissa lokakuun alussa, mutta erilaisia testejä ja luentoja on ollut tähän alkuun, kuten myös episten järkkäilyjä, jotta saadaan rahoitettua treenaamista.


MM-tiimin leirille sitten, että joku tokorytmi säilyisi, niin on mahtavaa että on jo neljättä vuotta tuo tiimi. Mähän olin siellä jo mukana liikkurina ja apurina ennen kun jay oli edes syntynyt ja jay on kasvanut tiimipentuna, ja hauska että nyt on jo seuraava sukupolvi tullut tiimille mukaan kun karma ja just oli treeneissä, sekä nyt seuraava pentu Jessi. hienoa jatkumoa.


Mari oli meitä taas kouluttamassa. Marilla on niin mukava ja kiva ote kouluttamiseen, aina hyvillä mielin lähtee.


Jay aloitti sillä että testattiin kisamaisena miten menis kiertonouto ja ruutu. no jäätiin heti siihen kiertonoutoon kiinni. ei toimi vielä ihan uudessa paikassa. tarjosi ekana hypyn, sitten kierron kautta juoksi nätisti ruutuun. kovasti yritti tarjota vaikka mitä. nauratti vaan. sitten vähän autettiin ja treenattiin. nyt pitää tehdä paljon vielä bongaus treeniä. oma tapa tuntuu toimivan hyvin ja sillä jatketaan. merkkaus, tyhjä, merkkaus, jne. ruutu oli hieno, ei ole haittaa nurmesta tai siitä ettei ole merkkiä. hienosti meni eteen ja siitä ruutuun.


Toka setissä tehtiin peruuttamista. tämä on ihan alkeissa edelleen. kotona sitä olen tehnyt ilman sen tarkempaa suunnitelmaa. kokeiltu on etupalkkaakin, ja sillä ehkä vois toimia. nyt kokeiltiin ihan pienen pientä askellusta ja sekin tuntu auttavan suoruuteen ihan hyvin. pitäs vaan treenata tuota enempi, ni vois tullakin jotain.


paikkikset vielä loppuun. Jay oli ihan super. uusi paikkis on kyl niin jayn juttu. istuu topakasti ku tietää et tuun kohta ja käsken sit maahan. menee nätisti maahan. makuu osuus on ihan patsastelua kun tuijottaa ja odottaa milloin kutsun luo. loppuosan pa pitää vielä suoristaa ni on ihan 2 x 10 liike.


ilta vielä tuorlassa tokohöpöttelyä marin ja katan kera, ja aamulla jatkui treenit.


jay taas ekana. (itsehän tuon järkän tein). otin taas alkuun kiertoa. ja nyt löytyi heti. tehtiin muutama toisto loppuosaa, ja nämäkin aika hyvät. melkeen valmis liike. :) tämän jälkeen eteenlähetystä. tsekkaus miten treeni toimii ja sehän toimii. jatketaan samaa. vahvistetaan vaan että voi mennä kovaa.
vielä kaukojen tsekkaus. näissä m-s vaihto nyt kesken muut alkaa näyttää jo kakeilta. tuossa pitää saada asenne taakse. keksin sitten siinä (on siitä ehkä miljoonasti ollut puhetta), että peruuttamisen kautta. ja sehän toimi heti hyvin. eli sillä jatketaan nyt.


Katsotaan nyt jos saisi marraskuuksi kisakuntoon itsensä ja sitten suuntaisi karsintoihin. ei sen kummempia paineita ottaen. tää on nyt kiva kakkoslaji meillä. paljon kivempaa kun ei tartte stressaa mistään. jos ei onnistu tai toimi ni aina voidaan aloittaa paimennus uudelleen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti