tiistai 6. elokuuta 2013

agilityä hallissa

Jay pääsi sitten vihdoin tauon jälkeen treenaamana agilityä. Menin hallille suunnitelemaan tän päivän teemakoulutuksen radan valmiiksi. Valsseja ja pakkovalsseja piti saada radan pätkälle suunnitelluksi, ja kylläpä tuli mahtavan kiva pätkä tehtyä. Voi tehdä kivasti pätkissä ja palkkailla putkille, on haastetta, ja voi tehdä osaamattomampikin. 19 estettä tuohon sain sovitettua. Alkuun tuli vielä kiva putkelle vienti, niin että voi joko u putken takaa ottaa vastaan tai sitten viedä itse. eli putken taakse lähdettiin jatkamaan. Jayn kanssa otin saman pätkän siis, ja olipahan hurjan pätevä eläin. Uskomattoman hienosti lukee ohjausta. Otin kaks pätkää, ja sit sai riittää Jaylle, tai ei siihen jääny oikeen treenattavaa Jaylle. Otin sit tauon jälkeen putkijarrua, oppi parilla toistolla, että aha ku toi tekee noin ni sit mun pitää olla tarkkana ja kattoo heti putken jälkeen mihin se jäi. Keppien sisäänmenoja, palkka kakkosväliin eli ei siis tehty keppejä vaan pelkkiä sisäänmenoja. Jay oppi sitten hakemaan sisäänmenoille jo parin kolmen metrin päästä ihan itse. ei tarttenu olla ees näyttämässä. pätevä. Kohta sitten pitäs alkaa verkkoja laittaa ja tehdä kokonaista, joskus 1-2 toistoo.

Sitten piti Sannalle neuvoo taas agilityä. Siinähän se sitten tunti vierähtikin. Onneksi Hups jaksaa.

Selman kanssa otin vähän tokoa pitkästä aikaa, ja oli ihan hurjan innokkaana. Sen seuruu on kyl tämän talouden parasta tällä hetkellä. Harmi kun ei pysty kisoihin asti viemään, kun ei pari liikettä riitä. Luoksetulossa lähti taas ihan hurjaa vauhtia ja ei sitten pystyny pysähtyy. Kaukoissa oli enemmän intoa kuin älyä ja tuli varmaan metrin eteen, mutta olipa täpäkät vaihdot. Lenkillä huomasin sitten taas, että vauhti hiipuu ja lönkyttelee jo, eli kolme luoksetuloa saa sen jalat siihen kuntoon ettei edes lenkillä pellolla juosta kunnolla, kylläpä harmittaa :(

Illalla kaveri soitteli, kun oli fb lukenu et olin hak ja houkutteli hakuilee tai jälkeä tekemään, katsotaan jos joku päivä ehtis tässä lomakiireissään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti