perjantai 2. elokuuta 2013

Tavoitteita

Nyt kun on nuo näyttömahdollisuudet menneet, voisi alkaa miettiä taas tavoitteita. koetavoitetta ei varsinaisesti ole, mutta katsellaan.Voisi vaikka osaamisen puolesta hyvänä päivänä ykkösen saada jo nyt, mutta pitää vähän kasvaa ja kehittyä ennen sitä.

taas kerran lähinnä note to myself tyyliin:

Toko:
Mah, kuntoon. jää nyt puolitiehen liian usein. lelun odotus pois. oli jo tosi hyvä, mutta pallolla pilasin. liian hyvä palkka.
Ruutu, loppuosa, ja se maahanmeno.
Ohjattu, lelun vaihto kapulaan.
Tunnari, pitäs tehdä useemmin ku kerran kahes viikos.
Seuruu, aloitukset kuntoon, käännökset kuntoon, vasen törmää, tk leviää, opettele kävelemään. eri tempot ja askeleet. asennetta lisää
Paikkamakuu, lonkka pois, kunnolla sivulta maahan ni pystyskin siihen. onnistuu jo kotona.
Stopit, tolpankierroilla.
Metsku, nostosta pitää ny saada nouto. tuo jo yli puolen välin. eli loppuosa vielä. vauhtinoutoja
Nouto, ei saa leikkiä kapulalla, muuten alkaa olla hyvä.
Kaukot, etäisyyttä. avot nyt 4m, S vasta 1m.


Agility:
jatketaan kurssilla, este/ohjausosaamista lisää, kontakteja vois alkaa opetella, keppien sisäänmenoja ja kujaa vois alkaa tehdä. vuoden vaihteessa sitten kepit valmiina+kontaktit. Kun saa terveystulokset nostetaan rimat kunnolla, ja aletaan treenata.

Paimennus:
pari sytyttelyä lisää syksyyn, keväällä sitten suuntia ym treenaamaan.

Muut:
kokeillaan hakua ja katsotaan miltä ohjaajasta tuntuu, jos ei ahdista kyykkiä metsässä, voidaan jatkaa. Jay tykkäis kyllä varmasti. Muita kokeillaan aina tilaisuuden tullen avoimin mielin. BH sitten joskus ensi vuonna. Tottista voisi kanssa treenata joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti