keskiviikko 28. elokuuta 2013

Ojangossa sitä ja tätä


Koirilla oli pikkasen tylsähkö viikonloppu, kun itsellä meni päivät kisoissa hommissa, lauantaina urakoin ratamestarina kolmosen kisat, ja sunnuntaina tokon seuramestaruudet liikkurina avo ja evl. Agissa oli muuten tosi mielenkiintoiset radat molemmilla tuomareilla. Anne Tammiksalu oli tehnyt kivoja erikoisia linjoja, tosin radoilla ei kovin montaa tulosta näkynyt tulevan. Oli mukava nähdä kun tuomari oikeasti miettii pitkään pituuden linjoja koirille turvalliseksi suorittaa ja silti ne pysyivät haastavina. Oispa ollu kiva juosta noi radat. Salosen Mara eli meidän ”oma” tuomari, oli tehnyt hyppärin jolla sitten piti pistää jalkaa toisen eteen. Ratamestarina pääsee kyllä niin hyvin tutustumaan noihin rataprofiileihin ja miettimään tuomarin kanssa linjoja ja sitä mitä he radalta haluavat. Olipa kivaa taas. 

Sunnuntaina Pernillan liikkurina, kovasti tuli positiivista palautetta mun haastavasta kehästä. Ja ei ne kaukot ekana nyt kenenkään kohtaloksi koituneet, itsekin mokasin vaan kerran seuruukaaviossa.

Maanantaina Sanna oli käymässä heinolassa Hupsin kanssa, niin mulla oli sitten koirien lenkitykset työäpäivän päälle, ja en jaksanut kauheasti enää treenailla. Vähän tietty piti Jayn kanssa ottaa kotipihassa tunnarin nostoja, palautuksia, pitoa. Seuruuta kainalopalkalla. Sisällä sivulletulon asennetta taas. Tästä tullut kiva leikki, eli Jayn pitää ehtiä sivulle ennen kuin siirryn alta pois.

Tiistaina Ojangossa sitten kouluttamista taitaville alkeiskurssilaisille. Tämän jälkeen Jayn kanssa pk kentälletreenimään. Seuruuasennetta, oli tosi hyvä. Kierroista sivulle ja stoppeja. Alohyppyä, ja erikseen pysymistä. Tein vähänsellaisiä seisomistreenejä että etupalkka ja piti pysyä vaikka tein mitä. Hienosti osaa ja pysyy. Vähän tunnarin nostoja ja pitoa, ja pitkä palautus.  nyt tuli hyvin, ei pureskellut. Pureskelu on nyt vähentyny selvästi ja varmuus kasvaa. Lopuks vielä vähän kettisesteillä keinua ja sitä heiluvaa alustaa. Jayn mielestä hauskoja, juoksi myös ohimennen peltiputken läpi. Keinu näyttää tosi hienolta. Menee kovaa päähän, odottaa et on maassa ja lähtee eteenpäin.

Nyt sitten pari iltaa agilityä ja viikonloppuna paimentamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti