perjantai 30. elokuuta 2013

Niinulla


Ensin alkuillaksi Ojankoon, kun sanna koulutti. Treenasin Selman kanssa vähän voi liikkeitä taas pitkän tauon jälkeen.ekana ruutuun nakkialustalle. Meni laukalla loppuun asti, toistolla myös. Sitten seuruuta, oli ihan laama ja jätätti, yritintsempata, niin petrasi vähän, askeleet hyvät. Luoksetulossa, otin seisomista pelkästään ensin, tuli ekalla läpi ei pystynypysähtyy, parilla toistolla sain pysähtyy, sitten makuu tämä vähän parempi, vauhti hiipui. Tunnari oli super. Hyppynoutoa, karkaa nyt hypynki taa kapulalle. Parilla palkkauksellaparempi.Kaukot, tuli vähän eteen S-M, I-S oli taas vaikee tajuta, tarjosi M. Ei ollut kyllä läheskään niin pirteä kuin normisti.

Jayn kanssa perään juoksua ja starttiharjoituksia, mitä Jaakko käski tehdä. Tosin tein ilman esteitä ja tokokentällämut eipä tuon väliä. Hienosti alkoi lähteä heti alusta kovempaa parilla toistolla. Ruutuun pääsi aluksi, tosi hienosti menee, vaikka suoraan kentälle ja merkille ja käskyllä ruutuun. Kovaa meni ja suoraan. bongaa tosi hyvin pienestä vihjeestä. Sitten leikittiin ja riekuttiin vähän.

Espoossa Niinun treeneissä. Toisella puolen ensin Liisan kanssa takaaleikkausta. Todettiin, että Jay lukitsee seuraavan esteen tosi ajoissa. Ekalla kertaa jatkoi suoraan eteenpäin pitkän matkaa kun leikkasin tosi lähellä estettä vasta. Voin lähteä leikkaamaan heti edellisen esteen jälkeen, jos suora linja. Teki siten tosi tiukan käännöksen. Molempiin suuntiin oli hyvä. Niinun puolella pieni pätkä, 5 estettä, 2 pakkovalssi, 3 suoraan, 4 takaakierto+niisto, tai toisena pakkovalssi,päällejuoksu, saksalainen. Pakkovalssissa meinasin kiirehtiä ja ohjauksesta tuli huitaisu, mutta kun maltoin näyttää hyvin, pystyy lähtee tosi hyvin liikkeelle. Niisto on mun kompastuskivi, ei meinaa mennä jalkojen liike takaraivoon, kun jotain epäloogista siinä on, tulee sellaisia töpöaskelia väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti