perjantai 9. elokuuta 2013

Hallissa ei oo helle

Onpa ollut kyllä luksusta kun on käyty nyt tällä viikolla yhteensä kolmesti hallissa treenailemassa, kun Sannakin sai pari lomapäivää töistä. Eilen ulkona mittari näytti +30, niin hallissa se oli +18. Jos ei ois hallia ollut, niin ois kyllä treenit jääneet välistä. Karvakoirat sai suosiolla jäädä eilenkin kotiin, kun aamulla käytiin piiiitkä lenkki koko porukalla metsässä, niin Selma alkoi loppumatkasta olla jo niin perästä vedettävä että parempi nukkua kotosalla. Jayn kanssa ensin vähän aktiivisuuden tarjoamista, mutta ei tuossa nyt oikein ollut omalla tutulla kentällä tekemistä, kun tarjoaa heti, eli siis tuli sivulle tapittamaan, että nyt tehtäs jotain. Seuruun liikkeelle lähtöjä namilla, hyvin alkoi pää pysyä ylhäällä. Vähän käännöksiä. tauko.

Toka settiin kierroista sivulle, kierroista stoppeja, ja maahan. Jäävistä iik, ja mah avuilla, vahvistellaan taas lisää. Loppuun vielä tunnari, sannan viemänä, ja hitto toi väärän, tosin oli ihan kiinni siinä omassa, oli tosi epävarma vielä ja pureskeli kapulaakin, tosi pieni kasa. Tokalla toi sit sit oman, mut pureskeli vähän sitäkin. Lisää liikkuroituna. Paikallaistuminen ja makuu putkeen. Istuminen nyt eka kertaa kunnolla, ja oli ihan perfect, ei edes tassua liikuttanut, tosi lyhyenä tehtiin, makuu myös joku minuutti piilossa, ei lonkittanu.

Sitten huilaamaan. Sannalle taas agia, tein sellasen about ykkösen radan, paitsi oli siel yksi päällejuoksukohta. Jay teki lopuksi vielä samaa pätkittäin, ajatuksena asennetta lisää. Sais olla vähän röyhkeempi agikentälläkin, kun se haluaisi olla koko aika niin tarkkana että tekee varmasti oikein. pikkunörtti. Hetsillä ja lelun heitolla alkoi kulkea taas kivasti. Pitää muistaa pitää pätkät lyhyinä, 4-5 estettä max kerrallaan. Ohjauksiin tulemisessä ei ole mitään, tulee kyllä kun vaan näyttää mitä tehdään. Rengas radan pätkänä oli nyt helppo nakki. Halus kiipeillä myös aata, kun oli edellispäivänä sitä otettu. ja näkeehän sieltä kivasti kun kiipeää, Jayhän haluaa myös metsässä kiipeillä kiville ym tähystelemään. Loppuun vielä puomilla kontaktia. Nyt on kahdesti otettu kontaktitreeniä tällä viikolla ja alkaa ehkä olla jo käryllä että mitä pitää tehdä, pysyy jo tosi hyvin siinä, eikä tartte valjaissa stopata, vaan stoppaa itse. Vielä sitä aktiivisuutta lisää kaipaan. Piti ottaa Ojangosta kontaktin pätkä, mutta unohtu. nyt se sit menee roskalavalle. harmi.

Niin ja talvella sitten treenaillaan tokoa ahkerasti hyvässä seurassa, kun Jay pääsi Hskh:n tokotehikseen haastajatehisryhmään. JEEJEE! Onpa kiva kun ei tartte koko aika yksin treenata ja saa niitä liikkuroituja ja häiriköityjä treenejä. Ja ryhmässä tuntui olevan aika monta uutta, kenen kanssa ei oo treenannut, niin vois saada uusia ajatuksiakin treenien suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti