torstai 3. huhtikuuta 2014

alkuviikon treenailuja, ja ykkösbileet

Maanantaina oli taas koulutus ja treeni-ilta. Sulon kanssa vetäisin treeniradan pariin otteeseen nollana ja totesin, että on se kyllä aika hieno mitteli. kulkee kuin juna. Jayn kanssa niinulandiaan, jossa Tiia tuuraamassa. aika kivasti päästiin jopa esteelle 12 jokseenkin menevässä rataprofiilissa. Sai kipittää välissä ihan kunnolla. Otin pari eri ohjaustapaa putkijarrun jälkeen tulevaan hypylle vientiin. tai siis toinen oli se putkijarru ja siitä takaaleikkaus, joka meni kuin vettä vaan, mutta tiia halus että ehdin valssille sinne. no se kipittäminen sitten ajoi Jayn ansa putkeen kun luki että kun mäkin liikun ni senkin pitää liikkua, no saatiin väännettyä sitten se valssi siihen väliin jotenkin. puomilla oli hauska sivuirtoominen ja leieröinti pituudelle. Tämä oli jaylle haastava ja meinas jäädä kontakti tekemättä, mutta pienellä kertauksella tämäkin meni hienosti. Tiia tokaisi vain, että niin tehän kisaatte jo aika pitkällä. no ei tod kun koira on vasta 15kk.

tiistaina ojankoon ansun kanssa treenimään, oli kyllä taas kivaa. ohjatun suuntia liikkurilla. Yksi kapula. ensin jay merkille ja palkkaus. sitten kokonaan. ihan superhienosti osaa. molemmat puolet. Vähän menee hitaalla merkille kun ajattelee kapulaa. mutta ei karkaa kapulalle. taitava. luoksetulon pysymistä takapalkalla, oli hyvä, sitten kutsulla kun oli hyvä ilme. hyppynoutoa lelulla, vähän vinoja linjoa ym. oli tosi hyvä. mukavat lenkit päälle.

keskiviikkona tehiksessä sitten bileet, juhlittiin jayn, hildan ja ruun ykköstuloksia ja lähinnä ruun tva titteliä. upeen kakun oli merja tilannut. ja hyvän. kyllä piti lenkille lähtee heti treenien päälle, kun tuli oikeen kaks palaa vetäistyä. ja ekat sipsit puoleen vuoteen, mutta oli se sen arvoista.

treeneissä otin jayn kanssa sitä ohjattua, kun halusin testaa hallissakin, merja liikkuroi, oli ihan super hieno. seuruuta tehtiin evl tyyliin. jay oli aika intona kun tuli askelia ja loikkikin aika lailla niissä. pitääkin ottaa taas ohjelmistoon koko seuruun repertuaari. Istumista, tässä piti vähän käsijarrulla vetää että muisti mikä liike olikaan. luoksarin stoppeja. tykkäsin että oli aika pirun hyvät. kierroilla.

nyt sitten huilataan ja lenkkeillään loppuviikko. sunnuntaina vasta joukkuetreenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti