maanantai 28. huhtikuuta 2014

Meil on kepit, meil on kaikki

Vaikka viime viikot ja vähän tulevatkin on todella paljon tokopainotteisia (liikkuroinnin osalta), niin silti jaksoin treenata jayn kanssa agia. lauantaina karsintakokeen jälkeen ja sunnuntaina heti aamukahvin jälkeen.

ihan mahtava fiilis. 2x2 keppikurssi takana, ja viikonloppuna treenikerrat 10 ja 11, ja ekalla kertaa meni kaikki 12 keppiä. Aloitin ensin 2x2 kepeillä. laitoin kolme paria melkeen suoraan (just ja just näky välistä), meni kuin vettä, sitten suoraan, ei ongelmaa, ja sitten rohkeana vieressä olevat kepit puoliksi ja kuusi keppiä. NO problems!, parin toiston jälkeen laitoin sit vielä rohkeempana kaikki 12 keppiä jonoon, ja mitä tekee Jay, no tekee ne 12 keppiä ihan kuin vettä vaan. kyllä oli bileet pystyssä! Äkkiä sannalle hihkumaan, että nyt se kamera käteen (tästä tulee aina lisää vaikeusastetta) ja todistamaan. ja onnistui vieläkin. Hiphei. Sitten takas kuuteen keppiin ja treenaamaan kulmia. Onnistuu. Sunnuntaina sitten heti takaisin hallille, ja pienen agipätkän päälle vielä keppejä kuudella. hypyn kautta, putken kautta, kepeiltä putkeen, kepeiltä hypylle, putkesta kepeillä ja hyppy jne. eri kulmista, vedättämällä, jäämällä taakse, eri kulmista. TOIMII! vitsi mä oon onnellinen. Ja hitto tuo koira on taitava. onnistumisprosentti oli 80. eli onnistuu selkeesti useemmin ku epäonnistuu. epäonnistumiset tulee kun lähettää kiertämään ja ei taivu eka väliin., tai sitten taipuu, mutta ei taivu seuraavaan. eli ei vielä kasaa kunnolla.

Nyt vahvistellaan kulmia muutama viikko ennenkuin liitetään radalle mukaan nuo kepit. mutta kisavalmius lähenee, ja niin tekee kisaikäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti