torstai 17. huhtikuuta 2014

käännöksiä

Marin toiseksi viimeinen valmennus, snif.

Melkein kaikki oli ottaneet aiheeksi jonkun seuraamisen osan, vaikka ei oltu edes puhuttu mitään. Mulla oli aiheena käännökset. Lähinnä vasuri, jossa Jay ei käytä kunnolla takapäätä, ja yhtenä syynä siis mun liike. Käännyn turhan pyöreesti. Tosi hyvät vinkit sain tähän, ja heti illalla ja aamulla otin kotona ja lenkillä näitä. Myös oikeelle käännökseen sama neuvo, vaikka siinä ongelmana ei ollut takapää, vaan ylikääntyminen. Täykkärissä pikkaisen pulpahtaa, mutta pitää rytmittää vaan omaa liikettä paremmin. Kehuja tuli, siitä miten kontakti on parantunut huikeasti kevään aikana. Hyvä,koska sitä on treenattu aika paljon. Sitä mukaa nuo käännökset onkin vähän menneet "pilalle"

Nyt vain sitten kuurina noita käännöksiä, niin on seuruu about valmista kisoihin. Pitäs vielä jaksaa se nouto fiksata. mut nyt on tullut treenattua enempi agilityä.

Treenasin jopa kuudennen kerran 2x2:ia pihassa. Koira kun ei kuulemma voi oppia noin vähillä toisto määrillä keppejä, mutta kyllä se ne suorat neljä meni edelleen muutamaan otteeseen, ja sitten taas helpotin ja tein kulmia ym. Ei ne ny satavarmat vielä ole, mutta kyllä se 80% alkaa olla lähellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti