keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

prisman nurtsi korkattu

onpas kiva kun pääsee taas kauppareissulla tekemään treenit. varsinkin kun töissä meni poikkeuksellisen pitkään, melkein 19 asti, ni ei ois enää jaksanut ojankoon ajellakaan (hah, reilu vartti matkaa).

ohjelmassa seuruu, kaukot, ohjattu. vähän stoppeja ja jääviä myös. Ekana seuruuta, ja niitä käännöksiä. oikee leviää vielki vähä. palkkailin oikeet, ignoorasin huonot. sit vähä juoksusta myös. saa juosta muuten aika kovaakin ja pysyy vielä tosi hyvin kasassa. Kaukoja, otin etäisyyttä. 5m tosi hyvä, 10m tosi hyvä. sit liikkumattomuutta. pallopalkka takana toimi tosi hyvin. pitää muistaa ottaa toi vinkutennari treeneihi mukaan, nyt nappasin kotoa vaan äkkiä jonkun lelun mukaan ku mentiin sannan autolla. pitäskin investoida kehun uuteen vinkupalloleluun :)

Ohjattua. eka merkki oli ehkä yksi parhaista ikinä. todella kovaa ja suora merkki. pakko oli palkata kyllä. ja vielä liikkuroidulla alulla, kaikki kapulat. ihan mahtava oli! seuraavat oli ihan ok, mutta tuo eka oli ihan huikee. eka vasen. oli hyvä, sitten oikee, oli tosi hyvä.

loppuun vielä puun kierrosta stoppeja, oli kyl aikas hyvät. lukkojarrut nurtsilla. maahan meno oli kans hyvä. jäävistä vielä vähän sitä maahanmenoa ja pallopalkalla toimi tuokin aikas pirun hyvin. eli superkiva lelu, superkivat treenit.

1 kommentti:

  1. se jayn eka merkki vauhteineen ja stoppeineen oli kyllä melkein täydellinen jopa mun mittakaavassa :)

    VastaaPoista