perjantai 25. huhtikuuta 2014

vikat halliagit vai eikö sittenkään

Eilen vika kerta hallissa Sarin agia. Tehtiin tehiksessä ollutta jenna caloanderin pätkää. huomas jotenkin että oli pikkukoiraihminen tehnyt ratapohjan. pyöritystä riitti ja ei kauheesti kiihdytelty isolla koiralla. Kakkonen heti pakkovalssilla siitä poikittain kolmoselle ja sai hyvin linjattua koiran takaakiertoon johon tein persjätön ja vekkauksen vitoselle jotta meni oikeaan putken päähän. tämän jälkeen oli kaksi suoraa putkea ja piti saada välistä pois ja tehdä hyppy takaa välissä. putkijarru ja sylkkäri toimi jaylle ihan hyvin, mutta hidasti kilttiä poikaa tosi paljon. kiihdytys ja juokseminen valssille oli parempi, kun kokeilin ihan lopussa vielä. tämä jälkeen taas pakkovalssille ja siitä takaa viskillä seuraavalle hypylle valssiin ja takaakierto ja takas edelliselle valssilla ja sitä edelliselle taas valssi. tuo kertoo paljon radan profiilista, koko ajan haltuun vaan. Meni ihan kivasti, mutta ei mitään vauhdin hurmaa tuon putkirallatuksen lisäksi. loppupätkässä vielä samat putket mutta mentiinkin molemmat ja käännös toiseen suuntaan puomille. hyvä treenipätkä kontaktin treenaamiseen. kolme putkea peräkkäin (eka u) ja siitä puomille ja vielä siitä putkeen. Ei pystyny pysähtyy jos jatkoin juoksemista, vaatii mun liikkeellä pysäyttämisen vieläkin. mutta sillä otti joka kerta.

treenejä odotelless katselin tietyömaan tekemää pölypilveä joka peitti koko metsän ja levisi kentille asti, ja lisäksi vielä parkkiksen läpi kaahaavat autot, jotka nostattivat järkyttävän pölyn kentille, mietin että pitäskö sittenkin vaan pysyä hallissa sisällä koko kesä. tunsin oikeen kaiken sen hiekan keuhkoissani kun mietin kesällä tuossa treenaamista. tätä sitten seuraavat kaksi vuotta. hiphei.

no mutta positiivista omaa vuoroa odottaessa uhmasin kohtaloa ja tein lelun kanssa kaukoja ja vielä toinen koira suoritti agia samaan aikaan, ja toimii. no problems. se oli sitten se liikkuri selän takana joka ahdisti niin paljon ettei pystyny nousee ylös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti