tiistai 22. huhtikuuta 2014

kiireistä pääsiäistä

pääsiäinen oli varsin kiireinen. perjantaina sannan mukana turussa agikisoissa. muut koirat kotona. lauantaina mm tiimin huippukivat treenit ojangossa. Tein jayn kanssa vähän sitä ja tätä. enimmäkseen evl jutskia. ruutua, ohjattua, pitkää seuruuta. oli kivaa isolla kentällä treenailla. vaihdettiin ruudun paikkaakin välillä. pitää muistaa taas palkkailla taakse. sitten illaksi agikisoihin purinalle, sulon kanssa. eipä tuloksilla juhlittu (10, hyl, hyl) mutta oltiin jo selkeesti samalla radalla.

Sunnuntaina sitten keppikurssin vika kerta, ja saatiin nyt sitten 6 keppiä jo, ja taisi olla kerran pari suoranakin. nyt vahvistellaan näitä ja pikkuhiljaa siirrytään oikeisiin keppeihin. aika huikeaa on ollu pikkumiehen edistyminen kepeillä. siitä sitten sannan agikisoihin purinalle. hienosti meni. ja upeasti hupsin veli isak voittonollalla kakkosiin, ja jäätiin katsomaan vielä pari kakkosten starttia kun oli niin paljon kavereita kisaamassa.

Maanantaina sitten ojangossa hot+tehis kisaharkkaa. Jayn kanssa meni vähä lämppäykset niin ja näin, kun piti tyhjennellä kenttää ensin yksin ja sitten lopuksi parin apurin kanssa, missä lie loput auttavat kädet. Siitä sitten hikisenä paikkamakuuseen jayn kanssa. oli nuuskinut kerran maata muuten hyvä. mentii ovesta ulos piiloon tällä kertaa. eipä oo taidettu ees kokeilla.

yksillöt sitten kolmantena, joten jäin odottamaan reunalle omaa vuoroa. Seuruussa ei ollutkaan heti ihan hereillä, ja otin käännökset ylikorostuneesti kääntyillen. maahanmeno jäi taas vajaaksi. luoksetulon stopissa yllättäin valui kaksi askelta. ei ehkä hereillä siinäkään. odotus hyvä. seisominen oli ok. noudossa pysyi hyvin, ja palautti hyvin. nosto vielä vähän ruma. kaukoissa yllättäin jumitti takana seisovaan liikkuriin, kun otettiin sähköisellä taululla. tämä pitää treenata ylempiä varten. hyppy hyvä. Vähän oli sellai sunnuntai fiilis jayllä. en tosin ole tehnyt avon liikkeitä kokonaisina kokeen jälkeen.

tänään sitten tuomaroimaan tehiscuppiin ja huomenna ois taas tehistreenit ja viikonloppuna karsintojen liikkurointi. kuka mun kalenteria täyttää. pakko taas kohta alkaa karsia menoja kun ei kerkiä edes lenkille välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti