lauantai 27. huhtikuuta 2013

päivät ne liitää kuin varpusparvi

Kauheaa hulinaa on tämä elämä. Herää, mene töihin, tule kotiin, treenaamaan, kokoukseen, kouluttamaan, nukkumaan tai jotain tuon suuntaista. Voittas nyt lotossa ees (pitäs varmaan tehdäkin se voittaakseen), että vois yhtälöstä poistaa sen työkohdan. Juuri tuossa töissä pohdin työkaverin kanssa, kun hän tekee 4 päiväistä työviikkoa ja on siis osittaisella hoitovapaalla, että miksei tuollaista saisi koiraihmisillekin. Mä olisin mielellään yhden päivän viikosta ylimääräistä koirien kanssa. Pitäs varmaan alkaa joskus kouluttamaan tai jotain että pystyis tuon yhden päivän viikossa korvaamaan sillä. No tuskin kumminkaan.

Mitähän me on treenattu sitten. Selma ei oo kyl taas tehny juuri mitään. Ojangossa teki seuruuta tosi kivasti kaikilla temmoilla käännökset ja askeleetkin sujui kohtuu hyvin. Ruutu löytyi taas vähän paremmin, meni taas jopa täydestä matkasta perille asti ilman kesken matkan vahvistamista. Tunnari on nyt yksi varmimmista liikkeistä. Luoksarin ennakointia olen yrittänyt pentuluoksareilla saada pois, läpijuoksuja myös tolpan kiertoihin. Istuminen sujuu aika kivasti. Kaukoissa tuli joku jumitus maahan, pitänee vahvistaa ylösnousuja.

Keskiviikkona ojangossa putkeen lähetyksiä, siivekkeillä jotain ohjauksia, sellaista pientä kivaa.Vähän seuruuta, kun oli kivasti sukulaisia häiriköimässä, kun Liina teki kontakteja yms. Aika hyvin keskittyy vaikka vieressä samalla kentällä tehdään agia.

Jay teki torstaina kotona pihassa jotain kivaa pientä. piti olla vähän niinku treenivapaa, mut kun piha on sula ja kuiva, niin pitäähän sitä vähän kokeilla. Siivekkeiden kiertoa. Kaukoja.

Perjantaina oli sitten treenivapaa täysin. Lauantaina aamusta siivekkeiden kiertoa omassa pihassa, eri ohjauksilla. Tunnariakin otin, kun on tuo vieras kasa maatumassa pihalla. Toi suoraan oman, ei tuossa ole mitään ongelmaa Jayllä, se vaan osaa sen oman ottaa, ei kiinnosta ne väärät tippaakaan, kyl se ne haistelee mut oman ottaa heti kun löytyy, luonnonlahjakkuus. Menee hyvä jälkikoira hukkaan :)

Nyt pitäs alottaa Hupsin kanssa keppikuuri, jos nyt joskus tokoiltaan saisi sen lainaksi. Ostin kotipihaan irtokepit ja ajatuksena opettaa niillä kesän aikana kepit kuntoon, jos meidät joskus nähtäs vaikka agikisoissakin, vaikkakin toko on nyt sen lajina. Loistavaa palvelua muuten Janitalta, kun ostin kepit, ja mietin että mites saan ne kotiin Turusta, viestiteltiin sitten asiasta Janitan kanssa, ja mainitsin sivulauseessa, että harmi kun Sanna ois tulossa Lentsulle, muttei osaa sieltä purinalle ajella hakemaan, niin viiden minuutin päästä tuli Janitalta viesti, että just kun oli mun viestin saanu ni oli lentsun kohdilla ajelemassa, niin jätti ne sinne sitten, ja illalla mulla oli sitten kepit kotona Helsingissä. Kyllä Turku toimii! Olen alkanut puolivakavasti harkitsemaan, josko pitäisi etsiä sieltä töitä ja muuttaa sinne, kun siellä me treenataan koko ajan kumminkin. Lentsukin vakuutteli, että töitä kyllä löytyy sieltäpäin mullekin vaikka kuin. Ei ole Helsinki siis ainoa paikka jossa lastensuojelutyöt ei tekemällä lopu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti