torstai 5. joulukuuta 2013

Tehiksen tehotreenit

Tehiksen treeneissä paikalla vain Merja, Hanne ja minä. Saatiin siis luksusaikaa lahjaksi treenikavereilta, jotka sairastelivat tai koira oli astutettavana. Olipa kiva joululahja. kiitos.

Suunnitelmissa oli tehdä kisanomainen, mutta ei ollut tarpeeksi väkeä toteukseen. Joten kukin sai tehdä mitä halusi.

Jay aloitti, tein silti suunnitelmani mukaan AVOn liikkuroituna läpi. Seuruu, oli aika yli-innokas hyppi välillä jopa, mutta eipä nyt haittaa mikään, käännökset tosi hyvät, juoksu tosi hyvä, paikka oli välillä vähän edessä ja välilä painoi. Liikkeestä maahan, eipä ollut korjattavaa. Luoksetulo, meni maahan pois kävellessä (tehtiin samassa kohtaa kuin pari viikkoa sitten häiriötreeneissä ja silloinkin meni maahan??), stoppi valui ehkä metrin, lopussa hyppyloikalla sivulle oikein upeassa kaaressa. Liikkeestä seisominen, kävelin eka kertaa oikean kautta ohi, ja aiheutti pienen kääntymisen (30cm liikahti) eipä muuta. Nouto, karkasi kapulalle, toistolla myös, kolmannella jo malttoi odottaa, ehkä vähän virittelyä pitää muuttaa, nyt vähän hetsasin kapulaan, kun halusin vielä vauhtia, jota kylläkin oli aika reippaasti. Hyppy, meni hypyn takana maahan?? toistolla myös, ja sitten alettiin treenata. Tämä listalle. Kaukot, liikkuri koiran takana, jumitti maahan, listalle. Aika kelpo suoritus kumminkin, tosi hyvällä mallilla avon liikkeetkin näyttäs olevan. Tämän jälkeen treenailtiin ruutua tovi. Otin lämppäilyksi vähän merkille menoa jo aiemmin. Ruutuun suorapalkalle, sitten Merja heitti palkan. Meni molemmat hyvin. Tämän jälkeen palkka salaa Merjalle, meni edelleen hyvin, ja loppuun vielä suorapalkkaa ruutuun. Tosi hienosti teki kaikki. Vauhtia oli tosi kivasti. Hinkattiin vielä kaukoja lopuksi jonkun aikaa.

Loppuun vielä paikallaolot. Istuminen Jayllä ihan superhieno, vakoilin peilin kautta. Perään makuut evl tyyliin. Tiina ystävällisesti tuli liikkuroimaan. Jay ei mennyt naapurin käskyyn, vaan nätisti tuijotti kontaktissa ja vasta omalla käskyllä. Häiriökävelyssä vähän katseli liikkuria, muuten ihan superhieno ja ryhdikäs. Loppukin meni hyvin.

Aivan mahtavan kivat treenit. Muistin peräti viedä namiakin treenikavereille taannoisesta ykköstuloksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti