maanantai 10. marraskuuta 2014

Kisaaminen on kyllä NIIN kivaa

viikonloppuna pääsi juoksemaan kahden koiran kanssa kisaradoille. Ai, että oli kivaa. Mä niin sytyn kisaamisesta. Lähtöasetelmat oli kyllä haasteelliset, perjantaina duunissa ensin kehi-päivä, josta jatkettiin lounaalta pikkujoulun viettoon. Osoittaen suurta selkärankaa olin jo klo 22 kotona, ja aamulla virkeänä ylhäällä klo 7. Lisäksi pääsin kisamaan siis myös Hupsin kanssa, mehän ei olla treenattu yhdessä kahteen vuoteen, ja nyt pääsin pari kertaa treenaamaan ennen kisoja kun sanna oli reissussa. Ja päätettiin kokeilla miten se mun kanssa menisi. No menihän se, ihan hiton hienosti. Kolme hyllyä käytiin hakemassa, mutta fiilikset kahden eka radan jälkeen loistavat. Pari karkaamista putkeen koitui kohtaloksi, mutta muuten radat meni todella hienosti. Vikalla radalla käytiin vaan uusimassa puomin kontakti ja pois. Toivon mukaan pääsen vielä toistekin ohjaksiin.

Sitten kotiin lepäämään ja syömään. Illalla vuorossa sitten Jay. Olipa hauska kun ensin olet aamulla käynyt kisaamassa, menet kotiin ja tulet illaksi takaisin, ihan kun eri kisapäivä olisi ollut. toimi hyvin. Jay oli ihan into piukeena menossa eka radalle, oli taas havaittavissa pientä reikäpäisyyttä ennen rataa. Vaikka oltiin käyty lenkilläkin kahteen kertaan. Eka hyppy oli jätetty tosi lähelle reuna-aitaa (kävin mittaamassa radan jälkeen ja sain juuri ja juuri 4m etäisyydeksi) ja Jay joutui hyppäämään tosi läheltä ja eka rimahan sieltä sitten tippui. sitten mentiin taas ihan kivasti, kepit kohti seinää meni hyvin, enkä uskonutkaan että niissä mitään oisi ollut. Sitten keinulta lähti vähän vauhdikkaasti ja kun käännyttiin aalle, tippui kiihdytyksessä rima. kävin radan jälkeen lämppäesteillä vähän läheltä starttaamista muistuttamassa ja alkoi rimat pysyä. lopussa vielä luisteli puomin kontaktilta maahan asti ja oli ihan hölmistynyt että mites tässä näin kävi. Välissä hyppyrata, joten Jay autoon huilaamaan. Olisi ollut tosi kiva rata. Sitten vikalle radalle, hyvä keskittyminen, hyvä asenne, Jay oli hyvässä vireessä, ei enää läähättänyt ennen rataa (ollut kierroksilla). Tuumasin että nyt otetaan ne kontaktit kunnolla ja tarkkaan, muulla ei väliä. No NOLLAhan sieltä tuli päivän viimeisenä kisaajana, ja vielä VOITTO sellainen. nyt olisi viisi voittonollaa kisakirjassa, eli yhtä vajaa KOLMOSLUOKKAA varten. ihan huikeat fiilikset kyllä.

rata 1

rata 2

Nyt sitten pari viikkoa taukoa ja treeniä.

Sunnuntaina sitten katsomaan kolmosten kisoja, jos vaikka ensi kerralla itse jo kisaamassa. Välissä vähän tokoa ulkokentällä, kun saatiin vielä Caritakin treenikaveriksi. Kiitoksia vaan avusta tunnarin kanssa. Nyt pitää kyllä ottaa niskasta kiinni itseä ja treenata oikeesti se kuntoon. Vähän tein myös ohjatun suuntia ja hyppynoudon nostoja. Jay tuntui kyllä tosi kivalle. paikallaolot meni todella mallikkaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti