perjantai 25. joulukuuta 2015

Vuosi pakettiin

Jouluksi kaikki käärii hulluna tavaroita pakettiin, jotta joku toinen voi niitä sitten repiä auki. no laitetaan nyt sitten omalta osalta tämä harrastusvuosi pakettiin, repikää sitten lukijat se auki vapaassa tahdissa :)

Toko. Keväällä kisattiin monta kisaa EVL:ssä, enemmän kuin oli suunniteltu. Tiukka treenitahti toi mukanaan paljon sellaista huolimattomuutta molemmilla, ja keskittyminen ei ollut mitään parasta. Tokotehiksen treenien, ja parin pienen aikalisän avulla saatiin kuitenkin homma rauhoittumaan ja Jay "valioitui" kevään mittaan. Käytiin vielä yksi hätävara ykkönen SM kisojen keskiarvoa silmälläpitäen, tosin ei se montaa pistettä nostanut kun viimeisenä ollut tunnari nollattiin yllättäin. ykkönen sieltäkin. Eli neljä ykköstulosta kevään aikana tuli kisattua ja pari kakkosta. Kesällä sitten sm kisat joista löytyy oma postaus, en enää niitä muistele sen kummemmin. Sitten alkoi toko burnout. en treenannut pariin kuukauteen lainkaan, ja treenikamat pölyyntyi parvekkeella. Syksyllä sitten kaivoin pari kertaa naftaliinista, ja kävin treenailemassa, lähinnä uusia liikkeitä, ja marraskuussa ajattelin että kerran olin kolme vuotta aiemmin messarissa katsellessa, päästä sinne itsekin, niin sinne sitten piti päästä, yksi tsekkauskoe viikkoa ennen, ja meinasin luopua paikasta, kaikki ihan levällään, kuinka ollakaan, kun en ollut treenannut. Viikossa sitten kursin kasaan mitä sain, ja messariin sitten. Siellä Jay teki ihan treenitasoon nähden hyvän suorituksen, mitä nyt poltti lämpätessä tassunsa siellä matolla. muuten oli ihan kivaa. Olin kuplassa ja nautin kehässä olosta.
Tokon suhteen on nyt treenikamat taas parvekkeella ja kaivan ne keväällä sitten kun motivaatio löytyy uudelleen. Sanna koko ajan painostaa, että olis niin lahjakas tokokoira, että menee vallan hukkaan jos ei treenaa ja kisaa. Katsellaan sitten mikä fiilis tulee ennen omia karsintoja maaliskuussa. SM kisoihin tuskin nyt edes päästään kun pitäs kerätä kaksi ykköstä tälle kaudelle, ja en ala sitä samaa ramppausta tekemään mitä viime keväänä, ei ollut enää kivaa.

Agility. Keväällä tehtailtiin muutamia nollia ja sertejä. 6 nollaa ennen sm kisoja ja sitten huilattiin hetki, loppukesästä jatkettiin nollien tekoa. ja marraskuussa oli jo sm nollat tuplaa myöten kasassa. Aloitin syksyllä agitehiksessä, ja nyt joulukuussa jäin sieltä pois, ei ollut mua varten tehty konsepti. Aloitin syksyllä yhteistyön myös psyykkari Mian kanssa, ja kylläpä on tehnyt hyvää, asenne on muuttunut ihan toiseksi, ja keskittyminen sitä mukaa. sen kertoo 4 viikon sisään tehdyt 5 nollaa. Tulosajattelu kisatilanteessa on kadonnut ihan kokonaan, keskityn vain siihen suoritukseen, ja ennenkaikkea nautin agilitystä. Elinalla jatketaan kevät, ja sen lisäksi tulee Tuulian treenit, ja Kimppatreeniporukka. Agilityssä tavoitteet on siellä kesässä. kokemuksia lähdetään hakemaan ja menestys tulee sitten tulevina vuosina. Rimoja treenataan edelleen, ja siinä keskittyminen on parantunut paljon, molemmilla.

Haaveissa olisi jossain vaiheessa Jaylle kisakaveri saada, mutta talo täynnä koiria tällä hetkellä, ja pakko odotella jokunen vuosi vielä. Selma on oireillut jo jonkin aikaa kyynäriään, ja Sara alkaa näyttää ja tuntua oikeasti eläkeläiseltä. Aika ajoin kuitenkin molemmat ovat kuin ei koskaan mikään paikka olisi kipeänä ollutkaan, niin ja seuraavaksi on varmaan Sannan vuoro saada pentu, mutta siihenkin menee vielä tovi, eli eipä tässä ole kiirusta pentueita katselemaan (no, onhan niitä koko aika silmäilty ja salaa haaveiltu montaakin ;) )

Ensi vuonna puhaltaa sitten monelta osin uudet tuulet vanhojen hyvien lisäksi. Erittäin HAUskaa uutta vuotta siis kaikille ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti