tiistai 5. heinäkuuta 2016

Arvokisailut

Nyt olisi meidän ensimmäinen kokonainen kausi kolmosissa takana arvokisoineen. pitäisi kai jotenkin purkaa. tosin tuli jo fb puolella käytyä läpi tärkeimmät kuulumiset. ei jaksaisi enää palata, mutta ehkä mä tämän postauksen verran vielä jaksan blogia päivittää.

SM kisat Nastolassa. Kamala sää osan aikaa, ja välillä sit taas kuuma (kai se näin meni :) ) 

Perjantain iltakisat. ei tuloksia. Hypäri ihan superkiva, mutta perusohjaus unohtui ja J meni muuri ohi takakaarteessa. Agirata Esan superhauska pätkä. Mokattiin alkupuoliskolla taas perusjutussa, kun unohtui pakkovalssissa ajoissa laittaa kättä alas, ja Jay jatkoi aalta suoraan eteen menevälle hypylle. 
Tosi hyvä fiilis kisata

joukkuerata. tein mitä lupasin, nopean hyvän nollan :) Ihan superhyvä fiilis jäi tästä! Joukkueen sijoitus lopulta 10/96 (ennen finaalia 5.)

Sm yksilö hypäri. rimat 65, sateen pehmentämä hiekka-alusta, ei parhaat lähtökohdat. pari rimaa tuli alas ja sitten loppui ohjaus lopussa. silti kokemuksena ihan huikea. pitkä viikonloppu, kun ajeltiin joka päivä vielä kotiin.

Sitten välissä Elinan kivat treenit, ja Jussin Juoksut Tanhuvaarassa. Ei voi kyllin kehuat Savpk järjestämiä kisoja ja puitteita. todella harmi jos ei ensi vuonna tulekaan tätä. Ei tehty yhtään nollaa, mutta tarkoitus olikin vain pitää hauskaa ja nauttia kavereiden kanssa juhannuksesta, ja se kyllä toteutui täydellisesti. en muista milloin olisi noin kivaa ollut missään. 

Sitten se vuoden kohokohta eli Maajoukkuekarsinnat Tsaukkilassa. Tätä oltiin odoteltu kuin kuuta nousevaa (no eipä se taida tähän kesäaikaan juuri nousta ;) ) 

olin optimisti ja varasin tuorlasta huoneen vain LA-SU yölle ja tavoite oli että sunnuntaille päästään.

päästiinkin ihan kunnolla. Lauantaina tehtiin sitten kaksi huikeaa nollaa. En ole koskaan ollut kisoissa noin hyvin keskittynyt ja läsnä radalla ja Jay vastasi tähän täysin. Ekalta radalta nolla sijalla 8/123. jäätiin kai 0,5 voittajan ajasta. ja toiselta todella kurvikkaalta mutta vauhdikkaalta radalta myös nolla sijalla 5/123. Ainoastaan neljä koirakkoa teki kaksi nollaa lauantaina, joten sunnuntaille mentiin heittämällä sijalta 3!!! edellä ainoastaan Janita ja Elina. Olo oli kuin Suomen mestarilla ;) 

Sunnuntaille sitten nautiskelemaan. Kaikki vaan höpötti että nyt meette heittämällä joukkueeseen jne. Enpä ole koskaan saanut noin paljoa tsempityksiä ym kisoissa, kun tutut ja tuntemattomat tuli onnittelemaan ja kehumaan ja some räjähti myös viestitulvaan. Onneksi olen lopettanut puhelimen selailun kisapäivinä, ois levinnyt keskittyminen ihan kokonaan. 

Sunnuntain eka radalla sitten tuli muurin palikka alas, ja kepeille menossa hätäilin. tulos 15. mutta mikä fiilis kisata 44 Suomen parhaan koirakon joukossa ja startata kolmanneksi viimeisenä, todella ison yleisön ja netin striimin katsojien valvovien silmien alla. Vitsit mää nautin. 

Toinen rata oli sitten todella vaikea hypäri. tai lähinnä loppu kaarratus, jota hinkattiin ja muokattiin moneen otteeseen ennen radalle pääsyä. onhan se hyvä että varmistetaan että rata on varmasti turvallinen mennä. Päätin ottaa kepit tosi rohkeasti ja irrota pituuden taakse, ja jay vastasi luottoon ja teki ihan täydellisesti, kunnes itseltä jäi takaakiertoo ohjaus vajaaksi ja viikonlopun ainoa HYL oli sitten siinä. ei mitään muuta kuin hymyillen maaliin. 

Sitten vielä vuorossa FINAALI. lähtöpaikka nyt 11. viimeinen. 50 pistettä tarjolla ja sen verran oli vajausta maajoukkueeseen. PM joukkueeseen pääsisi jos tekisi perusnollan. Nollaa lähdin sitten tekemään. Todella kiva rata oli tämäkin. Nyt alkoi olla jo vähän väsymystä ilmassa, ja jotenkin Jay meinasi livahtaa ohjauksen ohi puomille putken sijaan, mutta ihme ja kumma kuunteli kun huusin perään että putkeen ja jay kävi sentin päässä puomia, ja kääntyi putkeen. Tästä jatkettiin ja sain koottua itseni sen verran että taistelin loppuun asti NOLLAna. tosin aikaa tuohon säätöön meni ja näin meiltä meni PM joukkuepaikka 2 sekunnin päähän, juuri se mitä meni ekaan ylimääräisen kaarrokseen. Sijoitus siis lopulta 14. aika huikeaa.

En voisi olla silti onnellisempi ja tyytyväisempi. Jay on tällä hetkellä ihan mahtava ja oma kisapää toimii vielä paremmin mitä isommat kisat, mitä olen jo etukäteen arveellutkin. En kuule enkä näe mitään radan ulkopuolella, en anna muiden vaikuttaa tekemiseeni mitenkään. 

Mia on tehnyt hyvää työtä mun päänupin kanssa, eipä voisi kyllin kiittää. Myös Elinan, Tuulian ja Timon treenit on tehneet tulosta. Ja mikä parasta HAUn kimpparyhmä on ihan huippukiva. Erityisesti PIRJO sulle kiitoksia, olet aina paikalla ja auttamassa, oltiin sitten treeneissä tai kisoissa!! olet kultakimpale. Ensi kauden suhteen treenit jatkuu samana. Kouluttaminen on muuten tauolla, paitsi että lähdin mukaan Haun huippikseen mentorina ja siellä mentoroitavana kolme todella motivoitunutt BC ohjaajaa. Katsellaan nyt josko ensi kauden aikana se toiminimi olisi sitten ajankohtainen. 

Nyt parannellaan jalkaa hetkinen ja palataan muutaman viikon päästä kisakentille. Nivunen meni lauantain agiradalla uudelleen rikki, ja on nyt tosi kipeä ja turvoksissa+musta, saa nähdä. toivottavasti ei ole mennyt katki poikki jotain jänteitä/lihaksia. 
Palaan blogin ääreen ehkä joskus syksyllä. vaikka piirimestisten jälkeen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti