tiistai 29. maaliskuuta 2016

Me lähdetään maajoukkuekarsintoihin

Tuli nyt sitten fiilistä kirjoitella :)

Pääsiäinen tuli ja meni. Eipä ois voinut kivempaa pääsiäistä ollakaan. Oikeastaan varaslähtö torstaina, laittamalla päänuppi kuntoon. Ensin töissä työnohjaus (ei varsinaisesti liity agilityyn ;) ), siitä suoraan Mian vastaanotolle, ja illalla Sannan lahja, Standup club. Kylläpä oli mukava nauraa ihan huolella ja olla ajattelematta ilta koirahommia. 

Perjantai aamuna Konalaan Haun omiin kisoihin, hyvä fiilis alkoi jo kun heräsin, ja jatkui kisapaikalle. Vähän meinasi ekalla rataa hiipiä pirut olkapäälle, kun Jay tuli radalta okseri kainalossa, huonosta hyppylinjasta johtuen. Ajoin pirut pois ja kaivoin pienen Elinan olkapäälle, toka rata hyppäri, meni tosi kivasti, mutten keksinyt millään takakaarteeseen miten ehtisin järkevästi muurin jälkeen takaakiertoon ja siitä putken väärään päähän, joten leikkaamalla päätyi väärään päähän. hyvä rata muuten. Viimeiselle radalle kaivoin taas taistelufiiliksen, ja se kannatti. Ihan huikea nolla sijalla 4. yksi parhaista radoista mitä on tehty. RATA

Lauantaina sitten tokon maajoukkuekarsintaviikonlopun eka päivä. Ei mennyt oikein hyvin kilpailullisesti, mutta fiilis oli kehästä tullessa tosi hyvä. Tehtiin ihan omantasoinen suoritus, ottaen huomioon että olen treenannut koko vuonna noin 5 kertaa. Eipä se tietty riitä tuolla tasolla edes kolmostulokseen. Pientä juttua siellä ja täällä, ja tuomarit mieluummin vähensi kuin antoi. ainoa mistä olin täysin erimieltä oli seuruu, jonka Jay teki todella hienosti, ja silti vain 5,5. en ymmärtänyt, eikä tullut videollekaan, kun loppui pädistä tila. Päätin sitten illalla kotona, että tämä oli tässä. Lopetan toistaiseksi tokon kisaamisen, kun ei kerran ole fiilistä treenata. Katsotaan sitten kun tulee uudelleen treenimotskaa, ehkä ensi vuoden sm kisoihin sitten. Jätin siis sunnuntain kisat väliin ja jäin kotiin katsomaan leffoja, lenkkeilemään ja rentoutumaan, koska maanantaina oli vielä agikisat luvassa. Kylläpä teki hyvää vain olla, kelikin oli mitä mahtavin. Kyllä tuli ladattua akut täyteen. 

Maanantaina sitten ATD kisat Konalassa. Wutrich tuomarina. Suht haastavia ratoja, paljon hyppyjä sumpussa, piti käännellä ja valssailla. Ekalla Jay sitten menikin yhteen ansaan, muuten tosi hyvä rata, ja mikä tärkeintä fiilis todella hyvä koko ajan. Tokalla rataa ei ollut muuta kuin keinun jälkeinen sähläys kuin lipsahti keinulta liian aikaisin (joo tää on treenilistalla oikeesti), ja Aalta tuomari tykkäs antaa melkein kaikille juoksukontakteille 5, meille myös. Viimeiselle radalle tuumasin, että no ei ainakaan sitä agisertiä saatu tänään, kunnes kävelin jäähkältä sisään ja tajusin et hei tänään olikin kolme agirataa. hiphei. No Becca starttasi ykkösenä ja teki ihan huikean kovan nollan, ja heitin pään sisältä myös voiton roskiin, ja ajattelin että nyt tehdään vaan tosi huikea rata ja keskityn vain siihen radan tekemiseen. Ja sitähän me tehtiin IHAN HELVETIN HYVÄ RATA. Starttasin muuten neljänneksi vikana, ja mun jälkeen viimeisenä vielä Sanna. Siinä katsellessa sitten alkoi tulla porukkaa onnittelemaan huikeasta radasta jne. Joo olihan se hyvä kiitos kiitos, Kunnes sitten Minna tuli että etkö sä ny hitto tajunnut että te voititte! no jee!! Eli me lähdetään juhannuksen jälkeen mm-karsintoihin!! jee!! niin ja Jay sai vielä kolmannen agisertinsäkin tietty, ja tuli varjovalioksi (näyttelytulos puuttuu). Kuin siistiä! ei ole kyllä näin hyvää fiilistä ollut sen jälkeen kun sain tietää että Jay mulle muuttaa :) RATA

Hommia on tehty ihan hulluna ja vielä on hommia edessä. mutta nyt ei tartte miettiä mitään muuta kuin sitä että fiilis ja asenne pysyy oikeena. ihan mahtavaa. Kiitos Elina!, kiitos Tuulia ja Timo, ja kiitos Haun kimpparyhmä: Pirjo, Ville, Iida, Nina. Niin ja kiitos MIA! 

pari kuvaa vielä. Pätynen otti kanssa, muttei ole vielä saatavilla :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti