maanantai 15. huhtikuuta 2013

Agilityakin tehtiin jossain välissä

Loppuviikko meni taas aika hulinalla. ja kaiken lisäksi vielä tulin kipeeksi kunnolla ke iltana, ja hallituksen kokouskin meni ihan nuokkuessa, mutta Jay edusti senkin edestä. Pääsi taas leikkimään Pojun kanssa, ja huh sit ravia mitä ne taas meni. Pyrtsi Safirkin oli paikalla leikkimässä. Tosi kiva kun meillä on noin kivoja koirakavereita, ja Jay on saanut vaan hyviä kokemuksia muista koirista. Lenkillähän me ei muita moikkailla.
Lenkkireissut menee muuten tosi hienosti, aamuisin Selman kanssa on aivan mahtavia. Isolla laumalla lenkkeillessä vähän villiintyy ja alkaa paimentamaan.

Torstai iltana tokojaoksen kokous, joten vähän tylsää taas, käytiin "vaan" metsässä juoksemassa. Aamuisin olen nyt ottanut seuruun vasenta ja tk vasemman kautta, takapää on selvästi alkanut löytyä. Tuo peruuttaminen vaikuttaa ihan selvästi siihen. Ja sitähän Jay nyt tykkää tarjota jokapaikassa. Aina kun jämähdän seisomaan tarjoaa peruuttamista ja sitten PA.

Maahanmenot on kans ollu työnalla. Haluisin sitä läpsyä treeniä, mutta ei nyt vaan lähde sujumaan, vielä.

Pe päästiin sit käymään hallilla, ja ensin treenasin Myyn kanssa agit, niin Jay sai mekkaloida Jessican sylihoidossa. Lopuksi sitten Jay pääsi tekemään esteelle irtoomista, leikkauksia eri kulmista, saksalaista, jaakotusta, perusvalsseja. Lukee jo tosi hyvin. Irtoamista pitää vielä vahvistaa lisää, tietyissä rajoissa. Lopuksi "jäähdyttelynä" pienet seuruut ja käännökset. Toimi kivasti hallissakin.

Lauantaina olin kisoissa ratamestarina, ja Sanna toi sitten Jayn hengailemaan pariksi tunniksi. Tauolla vähän tokoa, kontaktin tarjoomista hälinässä, seuruuta, käännöksiä, luoksetuloa. Sanna katseli kateellisena Jayn keskittymistä, kun toista ei kiinnosta mikään muu kuin minä. Tuijottaa vaan palvovasti, et mitäs sit tehtäs. :)
Ilalla metsälenkit taas. Jaylle oli leikkiseuraakin kisoissa kun Safir oli myös katselemassa ja siellä oli jotain toisiakin bortsupentuja.

Sunnuntaina kisaamassa eka kertaa Myyn kanssa. Ai hitto, että onkin kiva kisakoira, vauhtia piisaa vaikka muille jakaa. Tuloksia ei tullut vielä (ekalta 15 ja toka HYL) mutta ajat olis ihan huikeita, jos nolla tulis ni se olis voittosellainen. Mummo pesee lattiaa nuoremmilla koirilla. Mahtava koira. Tuli kovat himot päästä kisaamaan lisää, mutta kalenteri tahtos olla eri mieltä. Jay pääsi taas hengailemaan kisoihin, ja moikkaamaan vähän sukulaisiakin. ja vähän leikkimään collie Inkan kanssa.

Tänään aamulla aloitin maahanmeno treenit. Kokeilin että mites tekis jos vaan itse istun sohvanreunalle ja kaukotekniikalla vähän hetsaan, ja alkoikin sitten itse tarjoamaan sitä läpsyä. tosi kiva. nyt sitten tarjoo peruuttamista ja läpsyä. osaa myös hienosti peruutta ja siitä maahan S-M pelkällä suullisella. pätevä.

pitäs keksiä lisää aamuruoka treenejä, ennenkuin piha kuivuu ja pääsee tekee isoja liikkeitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti