keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Naksuteltu on

Otin sitten tuosta naksuttelusta itselleni haasteen. Nyt on taaksepäin menoa naksuteltu muutaman otteeseen, ja näyttää jo aika kivalta. Olkkarin maton verran menee parhaimmillaan. Välillä tahtoo vaan tulla sellai taaksepäin pyöriminen, mut ei se haittaa. Naksuttelin myös merkkin kiertoa ja stoppia. En vaan keksi miten saisin hyvän stopin naksulla. Ehkä menen siinä perinteisempään ja palkkaan heitolla. Naksuttelin eilen myös kontaktia laatikolla. Eli ostin joskus sellasen lasten matalan lelulaatikon ikeasta, ja ajattelin sillä opettaa kontaktit Jaylle. Aika kivasti menee. Tosin haluaisi mieluusti tarjota etujalkoja siihen kun on vatia joskus pyöritty ympäri. Mietin myös että jos alkas naksutella perusasentojen oikeasta paikasta, saa nähdä tuleeko tehtyä. Tänään aamulla tehtiin peruutusta ilman naksua. Pitänee liittää joku sana siihen. Seuruuta tein ja käännöksiä. KV oli huono, Jay jatkoi suoraan eteenpäin kun mä käännyin V, hassu. Pari toistoa namittamalla, ja alkoi kääntää takapäätä mukana, mahtavaa. TK on kotona ihan kymppi, häiriössä jää vähän jumiin vielä. Kaukoja otin eilen illalla vähän taas, ja SM on ihan super nyt kun on peruuteltu, tekee tosi hyvin takapäällä alas. Hop on sellai semiHop enää, täyttää mun kriteerin. Paikkamakuussa pystyy kävelee jo taakse ilman lonkan kääntöä, tosi hyvä.

Hampaat tippuu edelleen, ja katsotaan milloin voi alkaa leikkiä taas kunnolla. Vaakassa käytiin eileen ja Jayn kohdalla näytti 10,5kg eli aika sutjakassa kunnossa on, säkä on ehkä pikkasen yli Selman, joka on selkeä medi jotain 41 paikkeilla.

Selman kanssa tuli kanssa illalla treenattua vähän VOI liikkeitä, tunnari, kaukot, metsku, istuminen. kaikki tosi jees vaiheessa. pääasia oli se että pystyi treenaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti