torstai 18. huhtikuuta 2013

Jalat menee maahan

Eilen se sen keksi, eli meil on nyt Mah, eli läpsy. vähän omintakeisesti opetin, ensin kaukoissa, sitten sivulla, sitten seisaaltaan pyöräytin ympäri ja mah. ja se oli siinä. Vähän pitää muistutella vielä, mutta kokeilin liikkessä sivultakin ja toimi. loistavaa, hitto että on älykäs koira, osaa yleistää asioita noin hyvin jo. ja maahan on myös olemassa S-M vaihtoon, se mennään taaksepäin.

Eilen myös ojangossa, liikkestä S ja seuruuta. Seuruuta ennen muutama pallon heitto ja kiitos, ja suoraan seuruuseen ja alkoi puskea jalkaa. muutama toisto ja paikka oli tosi hyvä. Toimii lelulla paremmassa vireessa kuin namilla, mutta tämä olikin jo tiedossa. Seisomista, ensin suorapalkka, sitten palkka oikeelta puolen ja pelkkä suullinen, ja sehän toimii, ihan super seiso, tän jälkeen suorapalkka. Pehmeä narupallo oli hyvä. Ja palauttaa vielä pallonkin mulle ja nätisti kiitos. Ei vitsi mä olin eilisen jälkeen ihan jossain leijumassa taas. Vähän agiesteitäkin, kun oli joku levitellyt kolme hyppyä valmiiksi. Jotain ohjauksia ja irtoamista hypylle, muutama toisto. Oppii tokalla jo, että mistä se palkka lentää. Sain vielä apupalkkaajankin kun sukulaiskoiran omistaja Nina oli tulossa treenailee, ja tarjoutui avuksi. Pallo lentää ja koira irtoo, tämä hyvä.

Aamulla muutama mah ja käännöksiä O, oli tosi hyvät. muista tehdä pentutreeninä joka kerta tätä, ennenkuin on selkärangassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti