keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Malmilla käytiin treenaa

Eipä ole keretty paljoa muuta tehdäkään, kuin käydä tuolla Malmin kentällä treenaamassa. Oli kiva kun pääsi hiekkakentälle treenailee ulos. Uudenpaikan treeni Jaylle. Tai kävihän se rokotuksen jälkeen siinä katsomassa kun hups treenaa joku aika sitten. Maanantai iltana kotona vähän mah ja askelia. Takapää toimii tosi hienosti. Osti ehkä mah, ja tarjoaa nyt sitten joka pa sitä, jos jää yhtään pidemmäksi ihmettelee. hauska pentu, aina kun jotain treenaat ni se tarjoo sitä ensin, sitten sitä mitä edellisellä kerralla jne. Aamulla kotona taas perus seuruun aloituksia, käännöksiä, takapäätä,  ja mah. Vielä vähän lunta pihalla.

Illalla sitten tuonne Malmille. kaks settiä, ensin seuruuta. Tein kokonaisuuden ja oli aika kiva, ei ota häiriötä, paitsi kun sanna rakensi ruutua ni meinas lähteä muttei lähtenyt. Mun pitää nyt oikeesti nostaa se oma pää ylös. ois ollu hyvä video, mut ku joku idari tuijottaa maata, ni eihän tollaista kehtaa julkisesti esitellä, tosi noloo. Jay vähän loikki seuruussa. Seuraavaksi ruutu. Ensin lelu, sitten uusi alusta (löysin ojangosta lumen alta jonkun vanhan hiirimaton puolikkaan) osti heti sen, täydeltä matkalta kivalla vauhdilla, toistolla sanna heitti palkan (vois tietty heittää sinne ruutuun asti eikä parin metriä sivuun), ja vielä suoraan lelulle ruutuun, kaikki täydellä matkalla. Ruutu on jo aika hyvässä vaiheessa. stoppaa hyvin ja kääntyy kohti kun lelu lentää. Sitten taisin ottaa pentuluoksetulon oli hyvä. Yksi nouto, meinas jäädä leikittelee kapulalla. tuli hyvin, mutta vaihto leluun huono.

Toka setti, noudon palautusta pitkällä matkalla pari toistoo, juoksin karkuun, aika kiva, alkaa jo vaihtaa kapulan. Jaystä saattaa tulla noutohullu. tykkää kovasti. Ihan kiva kun selman kanssa tapeltiin puol vuotta että suostus hakee ees puukapulan (tosin nyt tuo jo metskunki kivasti). Otin vielä vähän käännöksiä, oli ok. Sitten kokeilin huvikseen I-M välimatkalla. 5m no problem. pysyy. ensin kyl tuli metrin eteen, mut sanoin oijoi, ni tokalla ei tullukaan enää, fiksu poika. hyvällä tekniikalla. lähempää vielä M-I, siinä tosi hyvä tekniikka, yksivaiheinen. Mietittiin viel et miten lähtis tekee stoppei ja jääviä, mutta ehkä nyt odotellaan et on kaikki hampaat vaihtunu ni pääsee lelulla kunnolla tekee. onhan tässä aikaa vielä puoli vuotta ne opettaa....

Illalla kotona vielä kokeilin askelia oikeelle, ja tulee ihan sikahyvin sivuaskelilla. takapää on olemassa siis. vielä taaksepäin sivulta, niin on askeleetkin hyvällä alulla. tekee kaikin kauheen innokkaasti, joka on lähtökohtana koko hommaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti