torstai 4. huhtikuuta 2013

sust on tulluu pallohullu...

Tai jotain tuontyyppistä vois laulella. Jay tykkää tällä hetkellä siis eniten narupallosta. Sen mielestä on tosi siistiä juosta sen perään ja tuoda se sit mulle. No mikäs siinä sitten. Pitää taas muistaa että ei saa juoksuttaa liikaa, ja ei saa tehdä oikeesti pallohullua siitä. Ei oo kiva jos tuliskin joku maaninen pallon perässä juoksia. Ei kyllä yhtään kyttää sitä palloa vaan iloisesti leikkii ja vetää narun päästä. Narulelut ym on edelleen myös tosi kivoja mut kun ne ei pompi karkuun tmv.

Käytiin eilen Ojangossa lenkillä schapejen ja jayn kanssa, kun S oli hupsin kaa tehistreeneissä. Hauska yhteensattuma kun mamma nyyti jolkotteli pellolla ja nähtiin sitten Maijan kanssa parkkiksella. Pitäs päästä joku päivä porukalla treenailemaan. Ulkokentillä oli käynyt aura-auto ja kentällä pilkotti jo mukavasti hiekkaa, joten mikäs siinä sitten, jayn kanssa heti leikkimään hiekkakentälle. Eipä tuo herättänyt mitään ihmetystä. Vähän leikittämistä ja siitä seuruuta pallopalkalla, vähän seisomista ja pa pallolla, toimii kaikki. Nyt on sitten ulkokenttä treenit korkattu ihan oikeesti. Oli kyllä vähän rapainen jalkaeläin tuon treenin jälkeen, mutta loppujäähdyttelyt lumihangessa putsasi kivasti. Kiva kun pääsee kohta oikeesti treenaaman ulkona ja ei tartte kyttäillä millon pääsis halliin ja millekä kentälle jne. Ulkokentillä riittää tilaa kaikille, ja mikä parasta ei tartte roudailla esteitä suuntaan tai toiseen. Olispa kiva jos hallissa olis yks kenttä vain tokolle yms ja loput neljä agille. Itse molempien lajien harrastaja arvoistaisin suuresti kun ei tartteis joko tyhjentää tai täyttää kenttää esteistä.

Maahanmenoa treenailtu joka ruualla, ja musta tuntuu että J tekee tällä hetkellä jalkoihinsa ja kroppaansa nähden juuri niin nopeesti kun pystyy, eli turha vaatiakkaan sellasta kunnon läpsyä vielä. Istumasta tulee jo kiva läpsy, mutta siinä ei tartte sitä takapäätä hilata enää mukana, se kun tuntuu ehkä olevan se vaikein elementti.

Tehosterokotuksillakin käyty ja vaaka näytti 9,4kg, eli aika rääpäle tuo on noine jalkoineen. Katselin tosin tuossa juuri lenkillä että nyt näyttäs vähän myös selkä pidentyneen, eli vähän eri tahtiin mennään. Niin ja eilen tosiaan tuli se 16vkoa täyteen, ja naureskelin että nyt sitten loppui sosiaalistaminen. hah, ei vaan, käynyt todella hyvä tuuri, että on tähän mennessä saatu vain positiivisia kokemuksia muista koirista yms. Jay onkin ehkä sen ansiosta todella sosiaalinen ja reipas kaikkea kohtaan. Tosin kyllä se oli jo sitä ennen meille tuloaankin. Nyt vain jatketaan samalla mallilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti