tiistai 2. huhtikuuta 2013

Hallilla vapaatreenailemassa

Maanantai aamuna nukuttiin pitkään (no peräti klo 8 asti) ja suunnattiin vasta kympiksi hallille. Oli yllättävän hiljaista hallilla vaikka pyhäpäivä. Tein agisetin Artun kanssa, ja todettiin että pienellä treenillä ja itseluottamuksen kohotuksella on ulkokauden alkuun kisavalmis taas. Onpas kiva päästä juoksemaan Artun kanssa. Jay pääsi agikentälle tekemään ensin mustaa putkea suorana, sitten mutkalla, ja kun Päivi oli apupalkkaajana, pääsi kivasti tekemään irtoamisia. Otin vielä irtoamista hypylle. Eri suuntia, takaaleikkausta, vinosti kaksi hyppyä. Alkoi irtoamaan tosi hyvin muutamalla toistolla, näitä ehdottomasti lisää. Vähän kontaktipohdintaa tehtiin. Ottaisko alustalle, nokkasuna vai olisko hullu ja tekis juoksukontaktit. Tosi hyvin fokusoi alustalle, joten ehkä nyt alkuun mennään sillä. Tekis mieli kyllä Trkmanin tekniikkaa kokeilla, jos sais alasmenon kotipihalle.

Selman kanssa superkivat tokot, oli taas elämänsä parasta seuruuta. Hyvä että Selmakin taas pystyy treenaamaan.

Jay teki vielä tauon jälkeen tokosetin. Siivekkeen kiertoa, maahanmenoa läpsyllä, uutena hyppynoutoa (yksi lauta ja vähän toistoja) lelulla. Loppuun vielä ruutua alusta, lelu, lelu, alusta läheltä. toimii kivasti. Seuruuta tarjoaa koko ajan ja on aika kiva. Katselin peilin edesssä niin pitää tosi hyvin.

Illalla kotona vielä maahanmenoa. ehkä se siitä pikkuhiljaa tulee. Kaukojen I-S vaihtoon uutta tekniikkaa, hop on aika vahvana jo ennestään, mut ehkä siitä tulee joku välimalli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti