keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Tehikset kävi Riitalla

Käytiin Neon ja Draaman kera Sipoossa Riitalla treenailemassa. Olipa kiva nähdä pitkästä aikaa sisaruksia. Kokoero on nyt tasoittunut selvästi, eikä N ollut enää niin jätti-iso verrattuna Jayhin, tosin D oli ehkä jopa kookkaampi Jaytä, tai ihan samankokoinen. Vaikea ottaa selkoa kun meneevät niin kovaa.

Jay aloitti, ensin katsottiin seuruun tilanne. Oikeen hyvältä näyttää, hyvä asenne (no daa), vähän kropan hallinta ajoittain hakusessa. Kun oltiin tehty pari kertaa alkoi selkeästi paranemaan. Oltiin muuten eka kertaa kunnon sateessa treenaamassa, niin välillä piti vähän ravistella enimpiä vesiä turkista, muttei keli varsinaisesti letkauttanut suuntaan tai toiseen. Ehkä hiukan näkyi, että S ollut kotona tekemässä töitä ja koirat olleet enempi hereillä ja riekkuneet, ei siis ollut ihan kauhee. Seuruussa nyt vielä tekniikkatreeniä, vastapäivää, käännöksiä. Tulee tosi hyvä seuruu tosta vielä. Riitta tykkäs.

Tokana ruutua. lelulle kaukaa, teki kaarroksen kohti mun reppua kentän laidalla kunnes hoksasi että pitikin mennä ruutuun, taitava. Tokalla parempi. Sitten alustalle, oli superhyvä. sitten lähempää tyhjään ruutuun ja sekin tosi hyvä. Samalla teemalla jatketaan, eli lelu, alusta, tyhjä, ja lopuksi lelulle. matkaa saa olla. Tosi hyvä asenne, vaikka mun mielestä meni vähän rauhallisemmin kun yleensä, mutta ehkä ne sateenvarjot ja sade ym pikkasen hidasti.

Tunnaria. oman piilotus puskaan. Nenä toimi hyvin löysi nopeesti, odotti tosi nätisti kun kävin viemässä piiloon, lähti hyvällä asenteella, ei tartte olla yhtään korkeemmalla. Tokalla ei heti löytäny kävi tarkistaa vieraan kasan matkalta ja sitten puskasta oma. Sitten Riitta halusi testailla. Oma 10 sentin päähän kasasta ja ruohoa päälle. Ja Jay meni ja löysi senkin, haisteli tosi tarkkaavaisena ja määrätietoisena. Riitta oli ihan ällistynyt, superpentu.

Loppuun vielä yksi liikkeestä S, näytti hyvältä, kannattaa vahvistaa vielä suorapalkalla ja välillä kokeilla tilannetta.

Sisarukset teki samat, paitsi lopussa luoksarit. Näyttivät nekin yhtä päteviltä. Draamalla riitti virtaa kuin pienessä kylässä, mahtava pentu. Lopuksi vielä käytiin lenkillä höpöttelemässä, oli kivaa. Näitä pitää saada lisää, ja sovittiinkin että kesäksi otetaan taas pari settiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti