maanantai 21. lokakuuta 2013

Rento viikonloppu

Viikonloppuna ei ollut mitään koulutuksia tai kisoja (no niitä nyt ei oo ollu muutenkaan täs viime aikoina), joten oli aikaa miettiä ja pohtia noita koulutuksista tulleita "läksyjä" ajan kanssa ja viettää aikaa Ojangossa.

Perjantaina töiden jälkeen sitten heti Ojankoon. Hallissa oli sopivasti tilaa, niin sitten ensin ykköselle tokoilemaan, vähän kaikkea pientä palastelua. Sitten kakkoselle vähän sannalle agia ja Jay teki sit lopuks kans pätkän. Hyppyjä vastakkain rivissä ja niiden takana suorat putket. Ekana esteenä rengas. Jay tuli aika kovaa, vauhti kasvaa. Valssit toimi, joten kokeilin toisenalaisen pätkän. Lähetys putkeen hyppy, rengas, toinen putki ja pakkovalssille hypylle ja kaks välistä vetoa ja puolen vaihto toiseen riviin ja välistävedot. Ekalla nolla, toistolla alko ennakoimaan kädestä lelua, damn. Lukee vartaloa tosi hienosti.

Lauantaina sitten aamulenkit kotona, ja vasta päivällä ojankoon, kun oli agikisat hallissa. Onneksi oli tosi hieno sää, niin päätin olla hyödyllinen ja aloin raivata tokokenttiä tyhjäksi esteistä ja väliaidoista. Tein 5min treenin jayn kanssa, lähinnä fiilisteltiin liikkeiden aloituksia ja jäävien jäävää. Sitten katsomaan maksi3 halliin. Kisakuume taas nosti päätään lisää. Muotka oli tehnyt kivat radat. Varastan treeneihin pari pientä pätkää kyllä. Vielä sitten kisojen innostamana ulkokentälle pikkupätkät tekemään. Vähän Sannalle taas ennakoivaa valssia, irtoamista, takaakiertoa, välistä vetoa. Jay teki kanssa pätkän, meni taas nollana ekalla, pätkissä kylläkin tein.

Sunnuntaina sitten taas halliin ensin, Jay teki lentsun läksyjä. ohjatun suuntaa liikkurihäiriöllä. Eipä mennyt lankaan ollenkaan. Suoraan merkille nätisti ja käskyllä sinne lelulle vaikka liikkuri matkalla suhisi ja heilutteli lelua. EI juminut yhtään. Molemmat puolet. hyppynoutoa puulla. Palautuksessa juuri ennen sivulletuloa pureskeli. Metskua pohdiskeltiin sannan kanssa, kokeiltiin eri variaatioita. Kotona toimii jo tosi hyvin. toi jopa lauantaina itse mulle, ja sohvalla maatessa piti sitten viskellä sitä ja joka kerta palautus ja nosto tosi hyvät. paitsi jos lensi liukkaalle lattialle. Nyt hallissa piti mennä taas tassut edellä kapulaan. Löydettiin ehkä hyvä ratkaisu. Eikä Jay ahdistunut mistää kokeiluista. Palautuksessa on nyt pulmana että jos pudottaa niin ei voi jättää vaan pitää tuoda mulle asti, vaikka oisi pudottanut luvan kanssa eli jessillä. kiltti partiopoika. Tein yhden kokonaisen ja se oli itseasiassa aika hyvä. ois saanu ehkä 8 kokeessa, nosto siis vähän huono, mutta parempi kuin hetsatuissa. vauhtipalautus oli nyt hyvä. tunnari kokeenomaisena eka kerran hallissa, ihan kymppinä (en ottanu sivulle asti). Seuruun käännöksiä pohdittiin myös tovi. Ei vaan omat askeleet ja katse meinaa osua kohdalleen. Pitäs ottaa videolle. ruutuun meno, ennakoi pikkasen nyt stoppia, pitää palata taas enemmän suorapalkkaan.

Agia vielä kakkoskentällä. Nyt oli teemana sannalle takaaleikkaus ja irtoaminen eli pikkasen mentäs takaaohjauksen puolelle. Jayn kanssa myös, ja toimii tosi hyvin. Lukee takaaleikkauksen tosi hienosti. Vielä muutama kontaktitreeni puomilla ja keinua. Osaa nyt sitten keinunkin jo tehdä ihan aikuisten korkeudella. Pitää vielä varmistella stoppia, kun lähtee keinulta heti kun on maassa, eikä malttas odottaa vapautusta. muttei kuitenkaan puhettakaan lentokeinusta. Puomille ehkä targetti, toimi nyt tosi hyvin. Aalle pitäs keksiä jotain, ettei riko itteään. On vähän vauhdikas. En uskalla nyt oikein tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti