torstai 24. lokakuuta 2013

Tehiksen paritreenit

Jayn kanssa tehistreeneissä. Ajatuksena saada liikkeiden aloituksia ja loppuja paremmaksi, kun liikkeet muuten alkaa olla hyvällä alulla, ja noita tulee harvemmin otettua. En ole tyytyväinen perusasentoon tällä hetkellä. Lisäksi on selkeä ero sillä treenaanko hallissa vai kotona. Haluaisin sitä kotimeininkiä lisää halliinkin. Välillä Jay on ihan samanlainen hallissakin, mutta luulen että tuo meteli ja hälinä, odottelu (vaikkakin odottaa tosi nätisti) vaikuttaa fiilikseen. Pitää kokeilla jos lämmintä jatkuu, ottaa suoraan autosta enemmän treenaamaan, ja tehdä taas pentutreenejä enemmän. Mutta treeneihin, osin kopsattu itsekirjoittamasti tehiksen bloggauksesta, kun ei flunssassa ajatus pysy kasassa.

Koemainen kehääntulo tarkastuksineen, no problems, luoksepäästävyyden, vielä vähemmän no problems, ei oo mikään juttu Jaylle. Sitten jäätiin nillittämään peilin edessä paikkamakuun asentoa, ja lähinnä siitä jo taaksepäin eli perusasentoa. Jay on alkanut luistaa perusasennostaan, ja paikka on vaivihkaa valunut takaa mun kantapään taakse pari senttiä, joka aiheuttaa sitten sen että lonkka on vinossa paikkamakuussa joka tekee siitä sitten banaanin. Ja kun tähän vielä lisää etujalkojen pienen vinouden niin homma on paketissa. Jay heitti aiemmin vielä lonkalle vähän, kun eihän tollasessa asennossa kukaan pysy, mutta lihasten aktivoinnilla homma alkoi toimia kivasti. Mietin asiaa vielä illalla, ja kotona Jay ei mene kantapään taakse, ja ajattelin että vaikuttaako se että teen kotona sukat jalassa ilman kenkiä, asentoon niin paljon, vai onko kyseessä paikka sidonnainen juttu. Jay on kyllä aika leluorjentoinut hallissa, ja palkan odotus tekee välillä aina kiertymistä jalan ympäri. Saatiin Hannen kanssa kumminkin jonkinlainen lopputulema asiaan, ja yhtenä avaimena oli etupalkka, jolloin palkansuunta muutti sitä oletusarvoa banaanista eteenpäin. Myös perusasentoon tulo ja oma liike siihen vaikutti paljon, kun tehtiin vielä odotusalueella myöhemmin uudestaan. Pari hidasta askelta ja siitä pa, ja homma näytti paremmalta. Pohdintaa tähän vielä lisää kyllä vaaditaan. Ainakin se että pitää nyt palkkaa jokaikinen perusasento, jotta asenne muuttuu aktiivisemmaksi taas. Sekin tietty vaikuttaa.

Piti ottaa vielä jäävien loppuja ja luoksetulon perusasentoa, mutta jääköön seuraavaaan kertaan. Nyt haluan vaan lisää asennetta, kun vaikka se on hyvä, niin voi olla parempikin. En halua että alkaa vaan suorittamaan.

Käytiin vielä mukavalla lenkillä treenien jälkeen ja Jay löysi sielutoverin Hildasta, niin olivat hyvää pataa ja viilettivät pitkin metsiä. Tosin Jay nyt on muutenkin kaikkien kaveri, mutta kaikki ei aina oo Jayn kavereita.

1 kommentti: