lauantai 5. lokakuuta 2013

viuhahduksia ja näytöstä

Torstaina kävästiin ojangossa tekemässä vähän agilityä. Päivällä katselin treenivideoita youtubesta töissä ja tuli vastaan tosi kiva simppeli pätkä missä oli sopivasti haastettakin. Vähän vastakäännöstä ja backlappia, tuplaputkien välistä vetoa, kävin sannalle sen koutsaamassa ja jaylle sitten kanssa. Otin myös välistä vetoja ja päällejuoksuja kolmella hypyllä, oli aika hyvät, vauhtia alkaa olla jo kovin paljon. Selma teki tokoa, ja oli ihan fiiliksissä. ehkä me keväällä mentäs jo taas kokeeseen. Kaukot on ihan levinneet tosin nyt kun on vire niin korkealla, samoin stopit. Perjantaina ojankoon agilityä ja tokoa, samaa ratapätkää uudelleen ja vähän eri ohjauksia, lisäksi serpentiiniä Jayn kanssa. Otin myös vähän sellasta kauempaa ohjaamista ja katselin miten hakee estelinjoja. Aika kivasti lukee. Jayn kanssa ohjauksissa pitää olla kyllä aika tarkka ajoituksen kanssa, koska reagoi tosi nopeasti ja takaakierto voi mennä suoraksi jos tiputan käden tai käännän liian ajoissa päälle. Sitten kun on lukinnut, niin voi vaikka kuperkeikkaa tehdä, suorittaa tehtävän silti. Eli aika täydellista omaan makuun. Ja opettavaista. Lämppälenkillä kävellessä kiinnitin huomiota kun kaksi naista koirien kanssa kovasti viittilöi metsän suuntaan, ja puhuivat jotain siellä nähneensä, oletin että taas on kyitä ollut. Mutta kun kesken treenin ojankoon kurvasi poliisi, ja kysyi että kukas tänne oli soittanut, että oli joku alaston mies postaillut lenkkipolulla. hah kaikkea sitä mahtuu maailmaan. On kuulemma monesti aiemminkin näkynyt.

Tänään sitten sirkuskentälle miettimään tokonäytöstä, olipas kivaa. Uutta porukkaa mulle paljon ja siis kivaa häiriötreeniä luvassa jaylle. Kiva näytös tulee meille messariin sitten. Jay pääsi kiintiö bortsuna mukaan, kun ohje oli ollut että ei saa olla yhtä enempää :)

Nyt sitten pieni bloggaus ja myös siis treenitauko, kun lähden huomenna 5 päiväksi kuntoremonttiin, firman piikkiin, ja koiraa en saanut sinne mukaan. Ois tullut maksamaan jonkun 200€ lisää jos oisin halunnut Jayn ottaa tuonne mukaan ja päivät on niin täynnä ohjelmaa ettei juuri treenaamaan olisi ehtinyt. joten nyt sitten taukoillaan. viikonloppuna sitten tokotehiksen leiri Tuorlassa Lentsun kera. kivakiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti