maanantai 14. lokakuuta 2013

Tehisviikonloppu Tuorlassa kisaikäisen kanssa

Viikko meni kuntoremontissa, ja en päässyt treenaamaan, kun en siis ollut kotona. Se näkyi Jayssa pieninä lieveilmiöinä. Oli ollut sitten Sannan työpäivän aikana kovin aktiivinen. Oli vedetty pöydältä alas tavaraa, syöty muistikorttia ja nami tasaiseen tahtiin päivittäin. Perjantaina sitten vihdoin pääsin kotiin ja Jay oli niin iloinen nähdessään taas oman ihmisensä, ja oli se ihminenkin aika onnellinen. Perjantaina sitten Ojankoon treenailemaan. Ensin vähän agia, kun Sannalle piti tehdä taas treenipätkä. Tein sellaisen about kakkosen ratapätkän ilman keppejä. Paljon laajaa kaarretta ja juoksemista ja muutama takaakierto ym vaikeuttamaan. Jayn kanssa pätkissä samaa. Menin ensin myös Aan radan osana, ja meinasi lentää ilmassa koko esteen joten jätin sen sitten vielä radalta pois ja tein paristi pelkästään. Tauon jälkeen vielä vähän tokoa. Käännökset oli ihan super, hyppy on koevalmis, kunhan nostan vain pari lautaa vielä. Nouto huoh. Selma oli ihan huippuvireessä myös, pystyy pysähtymään luoksetulot. Kaukoissa edistäminen ei nyt haittaa.

Lauantaina sitten kauan odotettu tehisporukan viikonloppu Tuorlassa Lentsun opissa. Otin Jayn kanssa ensin ohjatun suuntaa ja merkkiä. Tähän tuli hyvät vinkit jatkoa varten. Liikkurihäiriö nyt mukaan lelun kanssa. Kapulat ei vielä mukana. Merkki oli kiva. Seuruun käännöksiä, tässä ongelmana ei niin kauhean yllättäin oma pää. Eli katse eteen, hymyä ja käännä sitä päätä ennen käännöstä. Heti alkoi näyttää paremmalta. Ei tartte nyt miettiä niitä askelia niin tarkkaan, vaan mieti sitä yläpäätä enempi.

Jay täytti myös lauantaina 10kk, eli on nyt TOKOKISAIKÄINEN. JEEJEE. tätä päivää on odotettu. Nyt ei ole ikä enää este, hah. Nyt aletaan miettiä sitä kisaamista sitten. Kokoaika udellaan että milloin menen ekaan kokeeseen. No menen menen, sitten kun menen. En mainosta etukäteen niin kauheasti, jottei tule turhia paineita.

Illanviettoa vielä tehisporukan kanssa ja voi että meillä olikin hauskaa, oli kyselytuntia ja swot analyysiä. Ihan huippukiva ilta ja se venyi ja venyi, pienet jatkot vielä oman tuvan kanssa, maailmanparantamisineen ja muisteloineen.

Sunnuntaina sitten pirteänä aamiaisen kautta jatkamaan treeniä. Jay heti kolmantena. Tehtiin sitä HUOH metskua. tuloksena se että nyt palataan kolme askelta taakse. Eli palataan alkuun, ja aletaan tehdä pelkkiä nostoja metskulla ja muilla kapuloilla. Palautusvauhti ja kapulalle meno on jo ihan kiva, mutta kapula on niin ällö että sillä pitää alkaa leikkiä. Pito sivulla on myös ihan ok. Katsottiin myös Jayn leluun tuloa, kun Sannan mielestä käyttää liikaa silmää. Lentsu tuumas että leikkii hyvin, tulee hyvin leluun. EI ongelmaa. Joten ei tehdäkään siitä ongelmaa.

Tokoiluista sitten tukkaputkella Purinalle Ellun koulutukseen. Olipa mahtavan kiva päästä tekemään huippuagitreenit vielä viikonlopun päätteeksi. Saatiin tosi hyviä vinkkejä, sellaisia pikkujuttuja mihin kiinnittää nyt huomiota. On myös tosi kiva miten hyvin Elina muisti Jayn vahvuuksia ja ominaisuuksia. Nyt sitten niitä leluja viljelemään agikentälle. Schapeilla näkyi olevan viereisellä kentällä agin alkeiskoulutusta, ja olipa porukka muuttunut, ei montaakaan tuttua näkynyt.

Aivan mahtava viikonloppu mahtavassa seurassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti