torstai 31. lokakuuta 2013

sust on tulluu, ihan hulluu

Jayn kanssa treenailtu viimeaikoina paljon perusasentoa ja lähinnä asennetta siihen, asennetta yleensäkin on taas viilattu lisää (ihan kun sitä ei muka jo olisi ollut), kun jonkun mielestä se sais olla enempi hullu. Ei pitäs kuunnella, sen seurauksena on näköjään seuraaminen levinnyt käsiin, kun J lähtee maatakiertävälle radalle heti ekasta askeleesta kun on niin intopiukeana, käännökset sentäs pysyy melkein kasassa, suoralla saan jarrutella sitä. Juoksuosuus on sentäs hyvää, hitaassa ja askelissa vähän petrattavaa. Ainakin taakse askelissa loikkaa melkein pään korkeudelle. Luoksetulossa tullaan niin kovaa että hirvittää jos osus jalkaan. Kivalla loikalla sitten sivulle. Hyppynoudossa lähtee ihan sikakovaa kapulalle, leikkii vieläkin vähän kapulalla, ja palautus vauhti tosi kova, ja hyppy hyvä.

kotona pa, käännökset on jo ihan superhyvät. vielä kun saisi treenikentällä pysymään seuruupaikassa niin saisi käännöksetkin kohdalleen. Halli tuntuu sitä vähän villitsevän, liekö sitten tuon tolkuttoman kaaoksen ja metelin aiheuttamaa. Meillä tuntuu tehistreenien aikaan olevan sellainan älämölö hallissa että ei ihme että eilen yksi jos toinenkin tehisläisen koira oli ihan jossain muualla. Akustiikka levyt olisi aika kivat syömään tuota meteliä.

Eilen meillä tehiksessä siis kisaharkka, otin voittajan liikkeitä soveltaen. hyppynouto, seuruu, kaukot, lt, ruutu. luoksari oli läpijuoksuna, ruutu suorapalkalle.

Mutta miten se voi olla kotonakin koko ajan ihan "tehdään nyt jo jotain kivaa" asenteella. Pitää pakottaa käskyllä se nukkumaan välillä. Johtuuko tämä siitä, että on treenattu vähempi nyt, vai tuliko siitä kun olin viikon poissa ja kaikki treeni-into patoutui tuolta ajalta ja purkautuu nyt. mene tiedä, mutta ei kauheita treenitaukoja pysty tuon kanssa pitämäään. Olen pidentänyt lenkkejäkin nyt, kun itse aloin kuntoilla taas (no pakko kai että kestää ens kesänä agilityssä tuon perässä) ja käyn pari kertaa viikossa pidemmä lenkin, normilenkkien päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti