torstai 4. heinäkuuta 2013

Ojangossa

Sannalla tehistreenit ja toinen tehis taukoilee, niin kenttä tyhjä, joten änkesin sinne Jayn kanssa sitten treenailemaan. Rakensin ruudun aluksi. Tein kolme pientä settiä, kuten olin suunnitellutkin.

Eka setti. Seuruuta. Vähän pallohetsiä alle, ja siitä sitten seuruuta, asenne kohdillaan. Vähän lähtee keulimaan välillä, mutta kun itse pysäyttää niin korjaa. Kävelin vähän reippaammin, niin tuli tosi hienosti. Muutama lähtö ja pysäytys. oli hyvä. sitten oikeelle käännös, TK, otin TK niin että lelu lenti suoraan. tuli hyvin käännöksen. Vasemmalle vähän tulee jaloille vielä. pari tolpan kiertoa, ja kokeilin lt stoppia, oli käsimerkillä ihan täydellinen. kaksi toistoa molemmat perfect. liinat kiinni. liikkeestä seisominen, eka suoraan lelu lentää, toka viiveellä. oli tosi hyvä.

Välissä paikkamakuu. jätin makaamaan ihmisten ja koirien keskelle ja kävin autosta hakee sannan naruja mitä joku tuli hakee. ei liikahtanukkaa koko aikana. meni varmaa se 2 min ja ei nähny minua kun osan aikaa kun kävelin. Lonkalle tosin jäi jo lähtiessä. Ihmiset hämmästeli miten hyvä oli. Tehikset teki paikallaolot mun kehässä, mutta en kuulemma saanut mennä mukaan kun en oo tehikses, joten pidin sitten taukoa, Jay käy siihen. oli hienosti.

Toka setti. Noutojutskia. Hetsi heitto, ja hae. Meni hyvin, tiputtaa metrin päähän. Peruuttelin oli parempi. Heitto tolpan kierto kapulan kanssa, tykkää näistä, siitä seuruuseen kapula suussa. tokalla oli parempi. Vähän pitoa myös. Otin samaan settiin muutaman hypyn myös. yksi lauta. ekana alona. tein kokonaan. Vähän lähti käänytymään kun kävelin, joka oli vähän outoa, kun ei yleensä liiku. ehkä uusi tilanne esteen kanssa hämäsi. sitten hyppynoutona lelulla. superhyvä. kaksi toistoa ja tauko.

kolmas setti. merkkiä. kävin näyttämässä, annoin mennä ohi ennen stoppia oli hyvä. toka suoraan merkille, tämä ihan suora ja vauhdikas. tulee tosi hyvä merkki jaylle. jos saan pidettyä linjan. sitten sinne ja tonne. lelulla yks toisto molempia. vähän jo taaksepäin linjasta. oli tosi hyvä. Sitten ruutu. kävin viemässä yhdessä lelun. täysi matka. meni ihan suoraan ja hyvällä vauhdilla. toinen puolesta matkasta, oli myös hyvä. lelulle suoraan en stopannut.

Joka setti kesti noin 5-8min, ja saman verran taukoa välissä. Tuntui sopivan Jaylle tosi hyvin. Jäähkälenkillä pääsi jonkun aussin kanssa leikkimään. samanikäinen kun Jay, tosi kiva oli. Piti vielä lenkin jälkeen mennä tokokentältä tappamaan pienen pieni kyy. yök. sainpahan agipalalta jäätelön palkaksi raadosta. hah.

Jay on kyllä sikahyvä ollut taas treeneissään.

Aamulla ja illalla ja tänään aamulla, pitotreeniä. Tänään sain jo kädet irti kuonosta. kehulla meinaa irrottaa heti, kun odottaa niin ruokaansa. nyt 2-3 kertaa päivässä pitotreenit, että sais korjattua sen. Odottaa palkkaa nyt niin kovaa että tiputtaa metrin päästä. oli ihan pienenä tosi hyvä, mutta kun pidin tauon hampaiden vaihtumisen ajan, unohtui tuo pitokin sitten. Katsotaan nyt mitä tulee, toivottavasti nyt oppis kuukaudessa, ettei jäisi tokorinki sen takia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti