torstai 25. heinäkuuta 2013

takaisin tokon pariin

Tulihan tuossa oltua ojangosta pois taas useampi päivä, joten ti iltana sinne tuli taas suunnattua. Aamulla ruualla muutama mah, paikallaolon jättöjä, kaukoja. oli hyvät. illalla sitten agilityä ensin kouluttamassa, olin taas vähän ahne kun oli neljä ohjaustekniikkaa ängettynä kahteen tuntiin ja koirakoita 7. Koulutuksen jälkeen olin sopinu Jennin kanssa kimppatreenit. Ja olipa kivaa. Tehtiin liikkuroituja juttuja vuorotellen. Jaylle kehään tuloja, liikkeiden välejä. Oli nyt tosi hyvät, ei liikkuri kiinnostanu tippaakaan. Lyhyt seuruu. Puski tosi kovaa jalkaan, oli ihan intona. Lopussa vielä vähän niitä liikkeiden aloituksia ja välejä. Nämä on nyt aika hyvät. Paikkamakuut otettiin viel porukalla, kun sanna tuli viereiseltä kentältä mukaan.

Eilen uudestaan ojankoon, kun sannalla tehis. Treenailin viereisellä, oli ruutu valmiina, niin aloitin sillä. Pallo ruutuun ja lähetys. Meni kovaa. Jätin siihen. Seuruuta. Tein sellai about avo voi välimallin ilman askelia. Oli ihan mahtava. Käännökset oli tosi tiiviit, kontakti super, ihan kylmät väreet meni kun oli niin hyvä. Liikkeestä mah, oli perfect. luoksetulossa, vähän meinas lähtee seuraamaan mukaan jätössä, piti vähä selkeyttää jättöä ja viritellä paremmin. Sivulle tulossa ennakoi palkkaa vähän. pitää muistaa vaihdella palkkausta. Tolpan kierroista sivulle tömähtäen. kierrosta stoppeja kerran molemmat, oli tosi hyvät. liukumalla maahan. stoppi tosi täpäkkä. Toka settiin noutojutskia, pysyminen, haku, nostot, vauhti. nostot vaatii vähän tarkkuutta, meinaa pompotella pitkältä matkalta vähän. Nyt oli palautuksessa vähä kans löysyyttä, kun ei oo tehty pariin viikkoon ollenkaan noutoja taas. parilla toistolla muistu mieleen. Merkkiä, meni hyvin oli suora. Ohjatun suuntia leluille. tämä alkaa olla kans aika kiva. Kokeilin huvikseen lelut molemmin puolin, lähti ensin sinne viimeisenä vietyyn (eli väärään) mutta toistolla ja selkeemmällä käskyllä meni oikein.

Viereiseltä kentältä (agi) tuli taas kommenttia ja ihailua miten pätevä koira onkaan. No onhan se.

Jayn asenne oli taas ihan kymppi, tekeminen myös, onneksi sain kaivettua jotain virheitäkin että sai korjattavaa, ja vastas siihenkin tosi hyvin, ei lamaannu koskaan, jaksaa yrittää ja olla innokas. Kyllä on aikamoinen pakkaus käsissä, kunhan muistasin olla pilaamatta. Onneksi ei tartte nillittää mistään liikkeistä ja olla pikkutarkka vielä, nyt pidetään hauskaa ja tehdään kaikki Oikeella Asenteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti