keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Pitoa ja noutoa hakemassa


Illalla taas ojangossa treenaamassa, kun sanna koulutti. Pitioikeen pk kentälle mennä kun molemmat tokot varattuna. Eipä tuon väliä meille. pari settiä tein.

Eka setti. Seuruun aloituksia. nopeutta pa lisää. hetsailin vähän lelulla ja siitä sivulle, tulee vähän paremmin, mutta takapää valuu loput hitaasti. Jää odottamaan lelua? ehkä. narulla tein.Seuruun käännöksiä eri tempoilla. Hitaalla meinasi takapuoli mennä maahan. Nyt toimii pysäytyksen hyvin. alkaa vähän näyttää jo seuruulle. Lisää vieläkin virettä haluan. Tolpan kiertoja ja siitä sivulle. kierroista mah. oli aikas hyvä, pyörityksistä mah. narulla hidas, pallon kanssa nopeehetsailinpallon kanssa ja kierrättelin, hyvä mah. siitä pari siirtymää, ja paikallaolo. otin oikeen kellosta ajan 2min. muuten hyvä mutlonkalle heitti puolivälissä. tauko käy siihen.

Tokanoutojutskaa kapulalla. Hetsiä ja heittoja. meni taas tosi innolla ja palautti laukalla. hyvä, ja kapula pysyy suussa! jeejee. kokeilin kokonaisen, ja onnistuu! jes, treenit alkaa tuottaa tulosta. sitten seurattiin kapula suussa, tosi nätisti tulee, eikä pureskele. hyvä pito. muutama jäävä seiso. tämä on hyvä. pitäsvielä lopun pa hioo kuntoon ni on ihan valmis.  Mah pitää siirtää vielä seuruuseen. Iik on hyvällä mallilla.

Sitten parkkikselle leikittää pientä bc pentustaJokun sisaruksia kuulemma. aika reipas pieni pentu oli. Ja Jay tykkää.

Iltaruualla kotona muutama pito tunnarilla oli hyvä. seuruuta kapula suussa, ja pa tosi super. Sitten jätin kapula suussa seisomaan ja siitä pa, tämäkin onnistui. Kaukovaihtoja pitkästä aikaa taas. Nämä oli ihan superit. teki tosi täpäkät vaihdot. M-S loikkaa melkeen ilmaan. M-I on kans hauska välillä.

Aamulla ruualla pitoja. muutaman kerran heitin kapulan metrin päähän ja piti tuoda. meinas alkaa pureskella, eli nostoja lisää.sitten sivulta mah treeniä. nyt oli aika perfect.

Ei näemmä töissä anna kirjoittaa blogia niin hoidetaan homma vaikka puhelimella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti