torstai 11. heinäkuuta 2013

Tavoitteet on tehty toteutettaviksi


Tällä viikolla tulee ravattua tuolla Ojangossa ihan urakalla, kun tänään olis ainoa päivä kun siellä ei tule käytyä. On siis ollut Sannan ryhmiä, ja mun agikouluttamista niin ”joutuu” sitten samalla vaivalla itsekin treenaamaan. Eilen sitten päätin ottaa Selmankin kanssa jotain kivaa. Kerran olen tänä kesänä jo kokeillut treenaamista ja näytti jo ihan ok kuntoiselta. Sen kyynärät kun on nyt vähän vaivanneet ja ei ole viitsinyt treenata. No eipä ois pitänyt ottaa eilenkään. Aloitin ruudulla, nakkialusta ja meni laukalla koko matkan kohti ruutua, toki hidasti taas viimeisellä 5metrillä mutta tuo oli Selmalle jo ihan kymppisuoritus. Ihmiset varmaa taas katto et mikä kohtaus sille tuli ku hihkuu, mut mulle tuo on lottovoitto, et Selman saa sinne irtoamaan. Otin sitten vielä uudestaan, puolesta matkasta, ja vieläkin onnistui. En uskaltanu enempää ruutua ottaa. Sitten seuruu, tämä on Selman kanssa niin kivaa nykyisin. Oli hyvä.Taakseaskeleet levis, mutta muuten tosi hyvää. Sitten se huokaus, luoksetulo. kokeilin kokonaisena. lähti tulee hyvin, käsky hidasti, alko koikkelehtia hitaammin (sellai ravin ja laukan välimalli) ei pystyny pysähtyy ennenku toisen merkin kohdalle, ja sitten ihan luimuna ravilla luokse. kokeilin lähempää uusiksi. yritti pysähtyä (selman luoksetulo vauhti on aika kova) mutta ei selkeästi pystynyt, yritti lyödä liinat kii mutta sitten kun vartalon paino tuli, niin oli pakko liikkua ja alkoi kävellä eteenpäin.Maahanmenoa, meni maahan muttei tipahtanut niin kuin yleensä. ja nousi sitten istumaankin vähän aikaa maassa oltuaan. Odotellessakin käy siihen, nousi istumaan tai jäi suoraan puoli istuvaan asentoon. Eli kipee se on taas. Eipähän sitten enempää treenattu selman kanssa. Pitänee antaa särkylääkettä ja jatkaa lomailua. L

Jayn kanssa pari settiä, ensin ennen selmaa ja sitten selmanjälkeen.

Eka setti. Seuruun liikkelle lähdöt ja käännöksiä. Namipalkalla. Toimi tosi hyvin. Nostaa hyvin kun on namiapu. tätä vois ottaa lisää. Käännökset oli nyt hyviä ja tarjoaa perusasennon. Eri tempoihin liikkeelle, ja stopit. juoksusta stop meni vähän ohi,mut pysähdyin ehkä vähän nopee osaamisen suhteen. Jäävät.iik oli aika super. melkein ilman apuja. tekniikka hyvä. (sen mitä näin), maahanmenoa sivulta liikkeessä, tämäkin alkaa toimia. Seis on kyl bravuuri. vähän menee vinoon mut muuten ihan 10.Otin nyt vähän niitä loppuosia, kun oli namit. oli hyvä. M-S on nyt aika täpäkkä, loikkaa jopa vähän ilmaan. Pitäs ottaauseemmin namit kentälle mukaan. Pysty leikkii ja syömään namia vuorotellen vaikka ois nakki kädessä. aika kiva. tauko.
Toka setti. Selmalta jäi alusta ruutuun ja siellä oli nakki valmiina. Joten kokeilin sitten niin että kävelin suoraan merkille Jayn kanssa ja sanoin missä ruutu, katse sinne, ja sivulta lähetys. ja meni ihan suoraan ja tosi kovaa vielä ruutuun, vaikkei tiennyt ees et siel on nakki (vai tieskö se sit ku oli nähnyaiemmin et olin sinne sen vieny?), sitten merkkiä, on hyvä. Vähän vauhtia haluan lisää, pitää hetsailla lisää. ja sitä mene käskyä ottaa lisää. Sitten ruutu EVL tyyliin merkiltä. Ei heti hiffannut että pitäs mennä ruutuun, vaan lähti tulee luokse merkiltä. autoin vähän ja menin puoliväliin. Meni tosi kivasti. Kolmas sitten merkiltä ja itse lähetyspaikalla, meni hyvin ja suoraan. tekee tarkkaan töitä ja miettii. Loppuosa myös. menee maahan nätisti ja tuli hyvin seuruuseen nakkiavulla. mahtava pentu. Noutoja namilla ja lelulla. nyt tulee kapulakin sivulle asti. heitosta seuruuseen ja pa, oli hyvä. sitten nostoja läheltä ensin narulla hetsiä. Haki tosi kovaa ja tarkkaan. Tämä toimii hyvin. lopuksi vielä pitoa. sivulla ja edessä. Pitää tarkkaan, ei pureskele. irrotus käskyllä. Tämä näyttää nyt siltä mitä haluan. vielä vahvistellaan. Saiskohan sen noudon valmiiksi sittenkin. katsellaan. pito meillä on nyt ainaskinPitäs miettii se vapaavalintainen liike. Voisko se olla ruutu? vai liikkeestä maahan? Hmm. vai miten tunnari. Sitä pitäs alkaa taas treeniä.

Illalla ruualla kaukoja metrin päästä, näytti aika kivalta. ja liikkeestä maahan tekee tosi hyvin seuruustakin. nyt on lamppu syttynyt selvästi. tipahtaa kivasti. Eli joko saa hehkuttaa että MEILLÄ ON NYT MAH! ja aikaa jäi 19 päivää ennen tavoite päivää.
Aamuruualla, piti vielä varmistaa, että homma pelittää ja oli vielä parempi ku iltaruualla. ja nyt alkoi sivulta M ennakoimaan. ohhoh, mun virkamiestokokoirani ennakoi. jeejee sikapossu. tosi hauskat läpsyt teki. Vähän seuruun käännöksiä myös aamuruualla. Tänää vois olla loppupäivä treenivapaata, kun huomenna taas Ojankoon ja lauantaina Heikille paimentamaan Myytin porukalla. kivaa! Ja olen hyvin pysynyt agitauolla poisagikentältä, eihän kettis keinua ja heiluvaa tasoa, ja pöytiä lasketa, heh.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti