maanantai 15. heinäkuuta 2013

Paimenessa


Perjantaina ojangossa, kun sannalla kurssilaisia. Jayn kanssa taas pk kentällä, kun tokot varattuna, oishan sitä voinu tietty halliin mennä, mutta tuo oli nyt lähempänä. perusjutskia mitä ny tullut ”tahkottua” eli seuruun eri osia, noutojutskia, jääviä, stoppeja, vauhtia, paikallaolot.
Seuruussa otin namilla käännöksiin tarkkuutta, sitten vaihdoin lelulle ja vähän asennetta kehiin. Oli taas pykälän parempi. Vasurissa tulee jalkaan edelleen. Eri tempoja juoksussa tulee tosi nätisti, ei loiki, ei erkane, kontakti pysyy. Noutojutuissa otindraivia myös lelulla. Jay tykkää tästä leikistä. Leikitään jahetsaillaan ja lennosta vaihto kapulaan. hakee tosi kovaa ja palautus hyvä. Ei tiputtanut yhtään kertaa kapulaa. Jäävistä kaikkia sekaisin. Iik on tosi hyvä, mah toimii myös pihallakohtuu hyvin, vähän parannusta vielä, ja seis hyvä. otin loppuosia erikseen. Sitten kokeilin huvikseen etu ja takapalkkoja jääviin. Aika kivasti toimi. osaa luopua tosi hyvin jo eikä lähde ryysimään. Etupalkka jäävissä kyllä selkeesti jumitti ja meni tahmeemmaksimut pysyminen tosi hyvää. Tein vielä paikallaolot kun tuli pari bortsua siihen kettis esteille, niin sai hyvät häiriötkin. kellosta taas 2min. ja heitti lonkalle nyt 1.40 kohdalla. hmm. no ei se vaan jaksa vielä. Etupalkka oli kun oli niin kovat häiriöt 5m päässä. Mutta ei puhettakaan että oislähteny. Mahdollisen näytön jälkeen alkaa istumistreenit sitten myös lisäksi. välillä huilailtiin. Kävin sitten pienellä jäähkälenkilläja Jay pääsi leikkii tutun belgin kanssa. Ja leikkivätkin supernätisti. Narusta vedettiin kilpaa ja juostiin kilpaa. Kyllä Jay sitten on kaikkien kaveri, ei voi mitään. Lenkiltä takas tullessaalko tarjota tosi kivaa seuruuta ihan itse, niin pakkohan sitä sitten oli vähän ottaa. Haisto varmaan nakit taskusta ja tuumasi että tällähän niitä sai. Oli tosi kivana. Juoksuissa, käännöksissä, stopeissa. Puski jalkaan. Tosta ois jopa tuomarit vähentäny, heh.

Lauantaina sitten 7 ylös ja kohti Espoon Ikeaa, Sanna heitti sinne ja Nirrin omistaja Saila tuli hakee kyytiin, ja eikun kohtiMäätilaa. Jessica järkkäsi Myyteilla paimennuspäivän Heikin luona, ja voi että olikin kivaa. Ihan kauhiat himot tuli päästä enemmänkin. Katsoo nyt mitä tuleman pitää. Jay kävi kahdesti pyöröaitauksessa. Ja ekalla kertaa se jo ”sytty”, näin sen lampun sen päässä kun se ensin kysyi lupaa ja katseli ettäsaiskohan tonne mennä noiden luo, ja sitten kun se lupa tuli niin sinne mentiin. Ei meinannu haluta pois sieltä aitauksesta. Tokalla kertaa alkoi veto kohti aitausta jo nurkan takana. Nyt vain pari sytyttelyä tälle kesälle lisää ja keväällä alkaiskouluttaa, niin hyvä siitä kuulemma tulis. On kuulemma aika potentiaalinen paimennukseen. Pitää ny yrittää katsoa oikeestijos elokuussa lomalla pääsis ajelee jonnekin paimentamaan. Saa vinkkailla jos joku tarttee kaveria mukaan jonnekin.
Ja oli aivan mahtavaa kun paikalla oli peräti neljä tehistä.Pennut pääsi sitten vielä kimppalenkille, kylläpä niillä oli kivaa. Kuvia ois tuolla kotona, katsotaan jos tähän saisin lisäiltyä iltasella. Loppuun vielä koko porukan ryhmäposetuskuvaOli hauska kun piti koira jättää istuu ryhmäkuvaa varten ni Jay istuiku tatti siellä ja  jossai kilsan päässä sannan kiinteellä putkella kuvaamas. on kyllä huippukiltti otus. Tosi hauska oli nähdä myös muita Myytin porukoita. Meno oli aika hulvatonta välillä ja kovasti jo odottelen leirille pääsyä.Kuva Anna-Leena Väätänen

Kuva Anna-Leena Väätänen

Kuva Jessica Ristimäki
Kuva Jessica Ristimäki
kuva Jessica RistimäkiSunnuntaina en sitten tehnyt mitään muuta kun ruualla paripa:ta ja mah. Metsälenkillä käytiin.

Tänään aamulla sitten pitoa, ja pitihän sitä Heikiltä ostettuanorskia kokeilla, ja hah Jay piti oikein nätisti. Ei se sitä rakastanut, mutta piti nätisti ja seuraaminenkin onnistuu norskisuussa. Sitten vielä vähän tunnarilla pitoja. tunnari suussa avonkaukoja oli aikas pätevänä. Tunnari suussa seuruuta, tämä myös hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti