torstai 14. marraskuuta 2013

Keskiviikon terävät, eikun tehikset.

Keskiviikko ja tehistreenit, kolmen kimppaa piti tehdä, mutta se olikin sitten vähän niinkuin kaikkien kimppaa. Mutta palataan vielä hetki tiistaille. Näytöstreenit myrskytuulessa ja sateessa sirkuskentällä. Pakko laittaa ylös että muistaa, Jay menee tuollaisesta säästä ja tuollaisesta nopeatempoisesta monta tekee yhtäaikaa treenistä aika ylikierroksille. Oli ihan hulluna. Olin käyny vielä tosi pitkän lenkin pohjalle, että ei ois ihan ylivirtanen, mutta oli silti. Mietittiin näytöksen palikoita kohdalleen oikean kokoisella kehällä, joka muuten on todella pieni. Pakko oli jäädä treenin jälkeen vielä Ansun kera vähän tokoilemaankin, ja lenkkeilemään. Olipas tehokkaat jälkeistreenit. Jayllä meni näytöstreenissä jäävät rikki, seuruu rikki, vähän kaikki, paitsi se asenne. Sain onneksi (ehkä) korjattua.

Sitten takaisin tehikseen. Mentiin niin, että yksi tekee, yksi liikkuroi, yksi on lämppäämässä/jäähkäämässä omaa koiraansa, ja kaksi kommentoi. No ei oltu tietty mietitty, että pitäähän jonkun se seuraava liikkuroida, joten taisi jäädä lopulta treenin jälkeen yksi kommentoimaan, tai jotenkin niin. Mutta oli tosi tehokas systeemi, varsinkin kun kaikki oli etukäteen ilmottanut tarkkaan mitä tekee ja mitä apua haluaa. Jayn kanssa tein ensin hyppyä, C heitteli ensin lapasia maahan ja nosteli hypyn lautaa, ei vaikutusta, sitten heiteltiin lapasia hyppylinjan läpi toiselle puolen, ei vaikutusta. Jay teki joka kerta ihan superhienon ja innokkaan hypyn. Ehkä ei kannata murehtia nyt enempää. Sitten jäävien liikkurin käskytystä, ilman niitä jääviä asentoja. No problems. Ei jäänyt liikkuriin jumiin. Seuruun aloitusta ilman liikkeelle lähtöä. Ekalla meinas mokata, mutta sitten skarppasi ja ei menny enää mihinkään lankaan. Seuruun käännöksiä, kävelin tarkoituksella nyt vähän hitaampaa, ja Jay ei ollu ehkä niin hyvä kun reippaammalla vauhdilla. TK on huono, mä kävelen sen huonosti. Tähän saatiin hyviä vinkkejä treenikavereilta ja niitä nyt sitten testaillaan. Muuten tykkäsin jäävien seuruusta ja tavallisestakin, oli välillä tosi tiivistä jopa puskevaa. Asenne seuruuseen on todella paljon aktiivisempaa nyt. ja on mukana. Kontakti on parantunu paljon. Loppuun vielä noudon palikoita. Nättejä nostoja aidan vierestä, taisi tulla 3-4 toistoa ja kaikki oli ihan perfect. Isompi kapulakin saattoi auttaa vähän.

Tosi kivat treenit. Joko kotitreenit on vaikuttanut aktiivisuuteen tai sitten ennen treeniä tehty pitkä lenkki vei pahimmat höyryt pois ja malttoi olla kuulolla ja tehdä hyvin, tai sitten näiden yhdistelmä, mutta tykkäsin nyt todella paljon asenteesta ja tekemisestä. Kaukana valmiista, mutta kilsan lähempänä. Perusasennot on niin hienot nyt, oikein terävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti