keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Osteopaatilla

Jay pääsi eka kertaa osteopaatin käsittelyyn. Ei ollut kyllä etukäteen vielä suunnitelmissa, mutta kun sannalla oli aika varattuna ja hupsilla juoksut, niin jay meni sitten sen sijaan. Eipä siellä mitään kummempaa ollut ilmennyt ja ihan hyvä oikeastaan käydä tuo vain toteamassa. Pientä jumia hartiaseudulla, joka lienee tullut kun meinannut alkaa vetää vähän hihnassa. Nyt sitten opetellaan taas kävelemään nätisti. Takatassussa oli ollut pieni haavauma joka oli kumminkin illalla jo tosi hyvän näköinen ja kuiva. Joku kivi kolahtanut varpaiden väliin tmv.

Nyt sitten pari päivää treenitaukoa ja juoksuisten narttujen seassa elämistä (hupsin lisäksi selmalla alkoi juoksut) ei ole kovin kivan kuuloinen yhdistelmä hyperaktiiviselle jaylle. Pitänee keksiä jotain aivopuuhaa huomenna, kun on lomapäivä töistä. no huomenna voi mennä jo hallille toki treenaamaan.

Tänään jää tehistreenit väliin kun on ihmisten menoja piiiitkästä aikaa. Millonkahan viimeksi ollut keikalla, ehkä joskus helmikuussa jos oikein muistan, vai olikohan siitäkin jo pari vuotta? Tänään illalla lupaan olla puhumatta (paljoa) koirista. On se muuten jännä miten elämä muuttuu koirien myötä. En osaa oikein muuta kuvitellakaan kuin koiramenoja nykyisin. Kaikki pyörii kisa ja koulutuskalenterin ympärillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti