perjantai 22. marraskuuta 2013

liikkeet leviää vai leviääkö

Ensin meni seisominen pilalle näytöstreenien tiimellyksessä, ja nyt sitten meni maahan meno. Eilen illalla lenkin jälkeen pihalla otin pientä kivaa, ja ei sitten ollutkaan mitään kivaa. Seisominen onnistui joo, mutta ei mennyt ollenkaan maahan, oli ihan hölmönnäköisenä, että minäkö maahan. en oo koskaan kuullutkaan tollasta käskyä. Sisällä sitten lelun kanssa peruuttamalla ihan ok, iltaruualla oli jo ihan normaali. Mikähän bugi nyt on? Voisiko nuo Hupsin juoksut pistää nuoren miehen pään sekaisin. On ollut jotenkin kuutamolla viime viikon. Hups on kyllä koko ajan eri tilassa kun Jay, mutta esim eilen käytiin samaa matkaa lenkillä.

Pitäs nyt keksiä miten saisin enemmän irti treenaamisesta. Kaukoja olen treenaillut leikin ohessa. Jay osaa jo hienosti mennä käskystä keittiön matolle ja mä sohvalta huutelen käskyjä. tai vaihtoehtoisesti olkkarin matolle. Etäisyys alkaa toimia jo aika kivasti, ja toinen takajalka liikkuu välillä vain m-s, s-i on välillä vähän liikkuva, mutta eilen meni jopa taaksepäin. Nosto ja pito alkaa olla jo aika kiva, näitä vois viikonloppuna vähän pihastella. Metskua vois taas kattella. Ruudun paikkaa pitää alkaa kattella kans, tai päästä kunnolla sitä treenaamaan. Tuntuu jotenkin että nyt kun on hallikausi ja tehistreeneissä se tosi lyhyt aika, en saa sitä tehokkaasti käytettyä vaan teen jotain pikkujuttua, tosin niitähän siellä kannattaa kavereiden valvovien silmien alla ottaa. En ole hallissa tainnut muuten tokoa treenatakkaan pariin viikkoon. Kotitreenejä vain tehnyt. Jotenkin ei ole nyt aikaa mihinkään, kun ollut kaiken maailman kokouksia ja juhlia ym.

Seuruu alkaa olla kyllä aika kivaa. tk oikeen kautta on myös ihan jees ja asenne kohdillaan.
Liikkeiden välistä ja perusasennoista ei tartte olla huolissaan. Tai en mä nyt oikein mistään ole edes oikeesti huolissani.

Pientä ryhtiliikettä treenaamisen suhteen. Menisköhän sitä nyt kisaamaan ollenkaan vai jättäskö hautumaan. Saa nähdä mikä on fiilis illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti