tiistai 26. marraskuuta 2013

Maanantain kaahailut ja suru-uutiset

Sunnuntaina piti sitten vähän testailla avon liikkeistä noutoa, kaukoja, luoksetuloa muun treenin ohessa kotipihassa. Noutoja seinää vasten ohjatulla, oli tosi hyvä, metsku myös. Avo kaukoja kisamatkalta, vähän jähmeet mutta asennot muuten hyvät. Vauhtia lisää. Luoksetulon stoppia liikkeessä ehkä toista kertaa. Valui n. 80cm, tokalla tosi hyvä. Tolpan kierroilla hyvät stopit. Seuruu kainalolla oli tosi hyvää, sininen pallo pitkästä aikaa käytössä ja nosti kierroksia siitä.

Sitten agilityyn. Ensin ojangossa koulutukset, ja siitä taas liitämällä Espooseen. Alkuun simppelimpi pätkä, joka alkoi renkaalla, vinossa linjassa pari hyppyä, josta ei voinu mennä kolmannen taa, koska ois tullut linjasta ohi. siitä takaakiertoon ja käännös toiseen suuntaan 5 hypyllä piti tehdä joko valssi tai takaaleikkaus lyhkäseen putkeen. Valssi käänty ensin liian paikallaan, takaaleikkauksessa mulla ajatus liikaa jo leikkauksessa ja tämä työnsi koiran vähän kaarelle, mutta hienosti meni putkeen kumminkin. Toka pätkä sellai päädyissä putket , ja sivuilla kolme hyppyä sivuttain. putken jälkeen eka hyppy edestä, sitten takaa, ja uudestaan takaa ja putkeen, toisella puolen takaa, edestä, takaa, ja käännös alun renkaalle. Kylläpä meni Jay tuon ekan sivun ihan superisti, tokalla sivulla olin myöhässä, ni meni siivekettä päin. uudella kertaa ohjasin väärän puolen, kun meni jotenkin epäloogisesti mun mielestä noi suunnat. No sitten ajatusta päähän ja kunnolla. Lopun viskileikkausta pari kertaa että uskalsin reilusti lähteä jo leikkaamaan. Aivan huikeesti. Jayn juoksulinja oli ihan suora molemmilla sivuilla ja pienellä liikkeellä hypyille, lukee mielettömän hyvin pientä vihjettä ja saan edetä tosi hyvin. Aivan mahtava fiilis.


Loppuun vielä suru-uutisia schaperintamalla. Selman äiti Nada (11.7.2004-22.11.2013) menehtyi aivan yllättäin iltapissillä omassa kotipihassaan perjantai-iltana. Valtava ikävä tuota upeaa persoonaa, siellä saatte nyt nakkitaivaassa juosta äitisi Tiltun kanssa. Tiltu ja Nada ovat juuri ne syyt miksi meille schape tuli. On se vaan kurjaa tämä koiran omistaminen, koskaan et tiedä milloin on viimeinen iltalenkki tai treeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti