perjantai 2. toukokuuta 2014

vappukivaa turussa

Käytiin sannan kanssa Ellun koulutuksessa vappupäivän kunniaksi. Olipa kyllä mahtava reissu. Niin opettavainen jälleen kerran ja hymyhuulilla saa kotiin ajella. Rata oli sellai aika menevä. paljon leikkauksia, ansaesteitä bongattavaksi, pyörityksiä. ei sellasta pikku piiperrystä vaan sai jalkaa laittaa toisen eteen kivasti. Alkuun pieni kiihdytys ja sit uukkari ja takaspäin ja sitten valssi tai vastakäännös-viski yhdistelmä, menin itse valssilla kun ehdin hyvin. sitten putkeen lähetys ja kiiruhtaminen valssi, valssi putkeen ja törkkäsi kepeille. siinä eka setti mitä hinkattiin. Aivan mahtavia pointteja tuli taas omaan sijoittumiseen. Jay ei tarvitse juurikaan rytmittämistä vaan osaa kasata ja tulla hyvin kun vain kerron hyppylinjan mitä mennään, Jay saa rallatella vielä, bongailee kivasti esteitä, pitää vaan ohjata sitten kunnolla. Hetsaa enemmän, ei tartte olla liian tyylikästä ja siistiä, revitelkää vaan menemään. jaylle sopii hyvin että mäkin liikun paljon, ei liian seisovaa ohjausta.

toka setti. kepeiltä eteenpäin. kepeistä keskusteltiin, kuten olin olettanutkin. näkee kuulemma selkeesti et on 2x2 menetelmällä opetettu, sama kompastuskivi kaikilla koirilla tuossa menetelmässä, eli se sisään meno avokulmassa. nyt siihen saatiin hyvät vinkit ja kuurina vähän sitä. siitä jatkettiin sitten takaa valssi, jaakko tai valssi ja lähetys jaakko, hyppy-persjättö- sylivekki tai niisto ja linjaus putkeen ja aallee. muista linja mitä juokset, varsinkin jos leieröit. jos juostaan linjaa ja pitäs mennä vasempaan ja koira ei nää hyppyä, mieti mitää teet. oisko niisto parempi.

pitää vielä viikonloppuna purkaa videomatsku, josko muistas lisää taas. Onneks on parin viikon päästä koko viikonloppu Ellua luvassa. Aivan mahtavaa saada taas uutta oppia.

edit. siinäpä video

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti