perjantai 7. kesäkuuta 2013

pentuagit vai ko-treenit

Torstai illan "lepakkovuorolla" treenaamassa, on se kiva kun on iltalenkit tehty, syöty, ja ehtinyt katsoa jo telkkariakin jonkun aikaa, ja sitten vasta lähdetään treenaamaan. Jaettiin penturyhmä kahtia ja joka toinen kerta mennään siis vasta 21.30 treenaamaan, niin ei tule kaikille aina kohtuuttoman pitkää aikaa odotella.

Tällä kertaa aiheena valssi, päällejuoksu ja toisella puolen hyppy-rengas yhdistelmä. Menin ensin tekee hyppy-rengas jutskaa. Jätin Jayn menin puoleen väliin hyppyä ja rengasta ja sinne meni uuden renkaan läpi että sujahti, sama toiselta puolen, onnistuu. Sitten itse renkaan ohi ja kutsulla, toimii, kuten toinen puoli, sitten itse Jayn tasolle about ja lähetys, no hitto vie sekin toimii. Kokeiltiin sitten toiseen suuntaan ensin rengas josta irtoaminen hypylle. Kaikki edeltävät variaatiot toimi. Joka ikinen mitä kokeiltiin toimi, ja vauhti oli ihan huippua, katse esteessä koko ajan. ihan huippua.

Sitten valssia, sivulinjassa hyppyyn nähden, niinu näytti esteen takaa lelun ja mun piti lähteä takaisin tulosuuntaan eli koira tekee käännöksen koko siivekkeen ympäri eli hypätään pitkittäisen riman yli jne. No hitto tämäkin toimi, kauempaakin ja suorasta kulmasta niin että kulmaa tuli 270 astetta. Hyvin taipuu. Sama toisesta suunnasta, toimii.

No mites päällejuoksut. ensin itse jo sinne esteelle vastakädellä näyttö  ja lelun tiputus. helppo nakki. Sitten lähes yhtämatkaa ohjaus esteen taa ja vastakädellä lelu alas. no ylläri, tämäkin toimii. ja toinen suunta.

Lopuksi kävin vielä kokeilemassa sitä pimeään kulmaan putkeen lähetystä vasempaan, kun tuli edellisellä kertaa ohi. no hitto tämäkin toimi, kuten myös poispäin käännöksenä.

Ei voi kuin ihmetellä. Ihan super pätevä taitava jalkakoira.

Jos nyt vähän kuorruttas kakkua, niin lämppälenkillä otin sit seuruuta ilman et nami kädessä ja liikkeelle ja seis, ja teki ihan superit seuruutkin. kokeilin myös käännöksillä ja käänty tosi hyvin. vieraassa paikassa ilman mitään kädessä. Sai sitten pitkien kehujen päälle namin taskusta (kesti meinaa kaivaa vähän aikaa)

Kylläpä tuli hyvä fiilis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti