tiistai 23. heinäkuuta 2013

paimenessa taas

viikonloppun meni löysäillessä, kun piti kytätä karsintojen streamia aamusta iltaan. Väliin parit kivat metsälenkit. Mitään ei oikeastaan treenattu koko viikonloppuna. Aamu/iltaruuilla muutama perusasento, kaukovaihto, takapäänkäyttökäännös ja metsässä puun kiertoa muutaman kerran. Oikein rentouttavaa.

Eilen sitten päästiin Jayn kanssa paimentamaan, ja olipa kivaa. Jay alkaa syttyä jo aika kivasti hommaan. Käytiin ensin vähän isommassa aitauksessa, ja Jay alkoi heti kiinnostua lampaista, ja laskeutui kivasti. Lähellä sitten tuijoteltiin ja vähän piti yrittää säpsähdellä, kun sillä sai lampaat juoksemaan ja se oli sitten jaystä kivaa, Yksi iso texel meinasi uhitella Jaylle, mutta jonkin ajan päästä Jay voitti tämänkin tuijotuskilpailun ja toinen väisti katseella. Mentiin sitten ylemmäs pienen pyöröaitauksen ympärille juoksemaan. Jay juoksi varmaan 10min putkeen aitausta ympäri silmä kovana tuijottaen lampaita, ihan erinäköisenä kuin yleensä on. Eli meni siihen oikeeseen moodiin, ei paljon kiinnostunu missä mä kävelin. Menin itse aitauksen sisään että sai vähän liikettä lampaisiin. Lopuksi vielä takaisin isoon aitaukseen. Jay hakee kuulemma tosi hienosti sitä tasapainoa ja kohtaa mistä suunnasta pitää mennä että saa liikkeelle. Tosi kivaa ja mennään taas pian uudestaan. Tästähän saisi tosi kivan harrastuksen Jaylle, ja itselle. Mä tykkään kyl kovasti, kuten myös Jay.

Sattumalta paikalla oli vielä Jayn puolisisko. on tämä maailma pieni. Toivottavasti törmäillään taas, oli kiva nähdä. Toinen oli jo niin pätevä paimenen alku.

Tänään sitten taas illalla paluu ojankoon, lähes viikon tauon jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti