sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

viikonlopun viettoa ojangossa

Perjantai ilta vierähti rattoisasti yllättäen Ojangossa. Sannalla oli korvauskerta koulutusryhmälle, ja lähdin samalla treenailemaan. Ensin schapet lenkille pellolle, ja löysin hakunilan suunnilta sellaisen puron, missä kävivät sitten läträämässä. Kiva haju autossa. Jayn kanssa taas se tän viikon vakkari kolme settiä.

Eka setti. Seuruuta. Juoksua, hidasta. oli yllättävän hyvä eri tempoilla. Skarppas jotenkin kun tuli yllärinä eri vauhtia. Käännöksiä. Vasen edelleen huono, vaatii vielä lisää namittamista. otin käännöksiä jonkun verran. kyl se siitä. Meinaa lähtee nyt edistämään seuruussa, palkan odotus kova.

Toka setti. tolpan kiertoja. siitä sivulle tuloja. jätin myös istumaan ja menin vähän matkan päähän poikittan kutsuja sivulle oli kiva. tolpan kierrosta sivulle tuli jo päin tömähtäen. pari stoppia myös on ihan perfect nyt käsimerkillä. Suullisella myös tosi hyvä. eli molemmat toimii. Kokonainen luoksetulo läpi. sivulle. aika hyvä. vähän hidastaa sivulle tulossa, mutta ei banaania, vauhti sellainen järkevä. ei kaahaa. ei kyttää.

Kolmas setti. mitähän tässä oli. hmm. ai niin Riiviksen kanssa paikallaolo, aika jotain pari minuuttia oltiin piilossa, kurkin välillä ja oli ihan patsas. ihan super tämä. ei lonkalla, ei mitään. kymppi ois tullu avossa. paitsi alun maahanmeno avulla vielä. Sitten sanna oli tehny itellee häiriökentän viereen. joten sinne sitten luoksetuloa ja seuruuta tekee. meinas vähä vilkuilla matkalla, mutta kun vähän muistuttelin missä se oma lelu on (eli mulla) niin unohtui häiriötkin. ruutuun myös sinne häiriöiden keskelle, oma ruuudussa. Tämä oli hyvä. tein vielä toisella kentällä ilman häiriöitä lelulle ruutuun, meni suoraan ja hyvin. Sitten vielä kaikki omat koira riviin ja paikkamakuu. Meil oli neljän koiran rivi siinä hienosti paikkamakuussa. ja kaikki onnistu hyvin. Sanna teki vielä häiriökävelyt. eikä ketään häirinny. aika hauska. naurettii et mehä voitas pitää oma suljettu koe. vaihettas vaa lennost liikkurin ja kilpailijan roolia.

Lauantaina sitten talkoot ojangossa, joten siellä vierähtiä 8h. lopuksi sadetta suojaan halliin Jayn kanssa, peilin eessä häiriköityjä kontakteja, liikkeelle lähtöjä, käännöksiä. Sitten hetsattuja sivulletuloja, oli aika hyvä. Tulee lelulle kivasti sivulle. tosi vauhdilla. Pitää varoo ettei ala törmätä liikaa. Hetsattuja noudon palautuksia. hyvä vauhti. Noudosta puuttus nyt se pieni metrin pätkä. Pitokin onnistuu kapulalla muuallakin kuin kotona.

Illalla vielä tunnarilla pitoa. ja pystyy koputtelee kapulaa jo ja pitää hyvin. Sanna oli kateellinen Jayn oppimiskyvystä. Viidessä päivässä tosi hyvä pito ruuilla treenattuna. Vastaa tosi hyvin treeniin, ja parantaa koko ajan. Mahtava JAY!! Taidan ottaa vaan sen pidon näytössä.

1 kommentti: