torstai 18. heinäkuuta 2013

Väliin jotain vähän erilaistakin

Tuntuu että tahtoo itse jämähtää niihin samoihin asioihin välillä, ja pitäs keksiä uusia juttuja, joten kun sanna sano että tehikseen ei oo tulos treenaa ku se ja tarja, ni mä sittenkin läksin ojankoon. Sillä ehdolla, että sanna keksii jotain kivaa uutta treeneihin.

Olipas hauskaa. Tehtiin liikkurihäiriötä, no eipä tuosta ollu kauheesti iloo, ku ei se Jay ota häiriötä. Otettiin ruutua niin että sanna heittää palkan. Tämä yllättäin vähän hidasti Jayta, alkoi odottaa sitä palkkaa ilmeisesti. Sitten otettiin mun tapaa (kai sen on jostain koulutuksesta omaksuttu mut en muista mistä) saada vauhtia ruutuun menoon, eli hetsillä sellasia starttiharjotuksen tapaisia ja pallo lentää kun juostaan kovaa. Vähän niinku go, mut ei kuitenkaa. Jay meni tosi kovaa. Otin jossain välissä noutojutskia, hetsiä, heittoja, nopeeta palautusta. Merkille menoa pari kertaa, kun ekalla unohdin kertoa että tehdään merkki niin oli vähän hämillään kun vaan lähetin. Toka oli jo sit hyvä.

Oli kauheesti aikaa kun odoteltiin tarjaa, niin tehtiin monta lyhyttä settiä, ja välillä vaihtui koira.



Vikaan settiin otin (tai Jay kaivoi itse kassista) sen lemppari pallon, sellainen SININEN vinkuva jolla on jalat. Niin ja olihan Jayllä ihan ikioma sininen ruutukin, kun Heikiltä viikonloppuna kartiot kyytiin nappasin. Tuo pallo aiheutti seuruisiin sen että meni ihan kierroksille ja alkoi edistää ja puskea ja vaikka mitä. Joten niitä liikkeiden välejä oli tosi hankala treenata, mutta homma toimi kumminkin tosi hienosti, ja oppi parin tk jälkeen että mihin sitä ollaan menossa. Jay vastasi uskomattoman hyvin treeniin taas ja oppi tosi nopee että ei sinne liikkurin sormen osoittamaan suuntaan vaan siihen mihin mä haluun. Ihan täpinöissään oli tuosta pallosta, kun ei ole ollut varmaan kolmeen viikkoon käytössä, kun treenannut toisella pallolla joka ei vingu ja siinä on naru. Ja josta myös tykkää kovasti, muttei näköjään noin kovasti. Jääviä liikkurilla, ei ottanut häiriötä, mutta apusilmät antoi treenin aiheita. Seis on kyl hyvä, mut pitäs muistaa viritellä ennen liikettä vaikka on liikkuri. Eli minäkö sit otin sen häiriön kun en malttanut viritellä. Teki myös elämänsä nopeimman Mah, ja ympäri. tipahti ihan niiltä sijoiltaan maahan. Eli se osaa vieläkin paremmin mitä on tehnyt tähän asti, ja mä olin jo tyytyväinen, nythän mun pitää saada toi sitten liikkeisiin.

Otettiin vielä loppuun paikkamakuut tuplaten, kun sanna halus istumisen, mutten viitsi ottaa sitä nyt vielä kentällä, jos vaikka käy niin että pääsis johonkin näyttöön. Reilu 2min oltiin piilossa, eipä tuossa mitään ongelmaa ole, paitsi se lonkalle meno johon en puutu vielä, kun ei vaan pentu jaksa olla koko aikaa vielä.

Olipa kivat treenit, kun sai vähä jotain treenattavaakin eikä kaikki menny ihan kympillä putkeen.

ps. tulipahan tuonne aiempiinkin lisättyä muutama kuva joutessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti