perjantai 19. heinäkuuta 2013

Takaisin omaan treeniohjelmaan

Ei tullut näyttöön kutsua, kun Jay oli liian nuori vielä, joten palaamme takaisin omaan aikatauluun treenien suhteen. No tulipahan tuo nouto opeteltua ainakin ihan kunnolla. Nyt taas vähän löysätään ja nautiskellaan enempi kun ei oo mitään aikataulua lähiaikoina. Vuoden lopussa sitten tarkistellaan tavoitteita ja katsotaan missä mennään liikkeiden suhteen.

Eilinen oli treenivapaa, metsälenkille pääsi koko lauma. Ja kylläpä Jay nauttii kun saa Hupsin kaa juosta pitkin metsää ja kovaa, ovat kyllä niin kaverukset.

Sain ensi viikolle paimennukseenkin paikan, joten katsotaan nyt miten lähtee tämä harrastus käyntiin. Olis kyl kiva jos pääsis nyt säännöllisesti muutaman kerran käymään ja keväällä sit alettas kattoo että tuleeko siitä sitten paimenkoira vai mikä. Pitääkö tässä alkaa jo maalle muuttoa suunnitella. hah. Olishan se maailman parasta asua vähän syrjemmässä ja jos vielä lampaitakin saisi niin avot. Lottovoittoa odotellessa. Ois kyllä kiva päästä toteuttamaan myös haave siitä että pääsis koiran kanssa skotlannin nummimaisemia tallustamaan. Katsotaan nyt.

Kohta pääsee taas agilityä treenaamaan, kun lajitauko päättyykin jo omalta osalta kuun loppuun. Päätin aikaistaa sitä, kun lomakin alkaa sillon, niin aloitetaan kontaktien treenaaminen ja varmaan keppien alkeita vois alkaa tekee sitten jo pienimuotoisesti. Ja mökillä voisi käydä taas viettämässä aikaa vähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti