torstai 5. syyskuuta 2013

Tehistreenit alkoi

Eilen alkoi sitten Jayn tehisura haastajatehiksen treeneissä. Aivan mahtava päästä treenaamaan tavoitteellisen porukan kanssa. Ajatukset menee aika hyvin yhteen ja tavoitteet on kaikilla samansuuntaiset. Eka treenit mentiin pareittain, mutta ennen sitä päästin paparazzin kuvaamaksi. Saa nähdä millaisia kuvia Juuso sai, mutta hyvät häiriöpaikallaolot tuli kun takarivissä neljä koiraa istui vieri vieressä ja niiden edessä kaksi koiraa makasi nenät vastakkain.

Varsinaiset treenit aloitin suht kevyellä ohjelmalla. Liikkurihäiriötä jääviin, kehääntuloja ja liikkeen alkuja. Meni aika mainiosti, eikä Jay jaksanut häiriintyä uudesta liikkurista. Otin tauon jälkeen vielä metskun palautusvauhtia. ja lopuksi paikallaolot. Jay oli istunut kuin tatti, ihan superisti jalat pysyi tismalleen samalla paikkaa eikä pää ollut pyörinyt yhtään, perään paikkamakuu uudella kehään tulolla eri koirat viereen. Tässäkin Jay oli ollut kadehdittavan hyvä (treenikaverin kommentti) ainoastaan häiriökävelyissä oli jäänyt katsomaan perään. Takaskävellessä käänty vähän mun perään ja korjasin. Supertaitava tehiskoira niinkuin ihan kirjaimellisesti oikeessa porukassa tehispentu kun on :)

Ensi viikolla sitten häiriötreenit, sitä ennen vielä tänään niinun treenit, hskh tokoleiri. onpa tosi kiva päästä hskh porukalla leireilemään. Seurassa on varsinkin tokoporukoissa tällä hetkellä ihan mahtava porukkafiilis ja tuo leiri on hyvä osoitus siitä. ei sitä suotta voitella mestaruuksia, kun on näin hyvä porukka. Ja lisää tulee ovista ikkunoista innokaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti